USR obtine aprobare la Jibou sa-si instaleze gratis cortul Fara penali in functii publice

Presedintele USR Jibou a fost invitat la discutii de catre conducerea Primariei Jibou, dupa ce s-a facut publica informatia ca Primaria Jibou este singura din judet care vrea sa taxeze USR Jibou pentru amplasarea pe domeniul public a cortului pentru strangerea de semnaturi in cadrul campaniei "Fara penali in functii publice".

rn

Primarul Jiboului, Dan Ghiurco, si consilierul sau personal Onorica Bara l-au primit miercuri, 6 iunie, la discutii pe presedintele USR Jibou, Mihai Tamas, si au ajuns la o intelegere.
"M-am intalnit cu primarul si consilierul lui personal si am primit asigurari ca cererea noastra va fi aprobata si vom putea instala cortul in regim gratuit. “n sedinta Consiliului Local din 8 iunie, consilierii locali Jibou vor modifica HCL 183/2017, unde vor introduce un amendament, ca astfel de actiuni civice sa nu fie taxate. Campania de strangere de semnaturi de la Jibou va incepe la 1 iulie; cel mai probabil locatia va fi langa BRD – pe colt pe strada care urca la Gradina Botanica. Speram sa aducem si un parlamentar USR care sa sprijine actiunea de la Jibou. Obiectivul nostru este sa reusim sa strangem cel putin 500 de semnaturi, pana la 1.000", spune liderul USR.

rn

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *