Antrenorul echipei CS Volei Municipal Zalau, multumit dupa primul turneu

“Nu a fost deloc rau si am avut parte de 3 meciuri bune. Sunt increzator ca lucrurile merg in directia buna”, a spus bulgarul Nikolay Jeliazkov

rn

Cu trei victorii din trei meciuri, Volei Municipal Zalau s-a clasat pe primul loc la Cupa “Unirea”, unde s-a duelat cu Unirea Dej, dar si cu cele doua nou-promovate, CSM Campia Turzii si VCM Piatra Neamt.
Daca in fata celor doua grupari nou-promovate, Zalaul a castigat cu 3 – 1, in ultimul joc care a fost si finala turneului, gruparea de sub Meses a trecut cu 3 – 0 de gazdele de la Unirea Dej.
Cu ocazia primului turneu, antrenorul Nikolay Jeliazkov a avut posibilitate sa vada la ce nivel sunt jucatorii sai cu trei saptamani inainte de startul campionatului si dupa primele jocuri de verificare, bulgarul a parut multumit.
“Pentru primul turneu nu a fost deloc rau, mai ales ca suntem inca la inceptul perioadei de pregatire in formula completa. Nu am jucat rau si am avut parte de trei meciuri amicale destul de bune ce mi-a oferit prilejul sa vad ce aspecte mai trebuie imbunatatite in jocul nostru. Iar cu prilejul acestui turneu, am putut sa ne imbunatatim aceste aspecte si sunt increzator ca lucrurile merg in directia buna”, ne-a declarat Jeliazkov, care este optimist ca jocul echipei sale va arata si mai bine pana la startul campionatului.
“Jucatorii au aratat putin obositi, inca nu sunt in cea mai buna forma fizica, dar este un lucru normal pentru aceasta perioada, insa vom arata si mai bine. Am urmarit cum se desfasoara atacurile noastre, pozitiile jucatorilor la receptie, blocajul si tranzitia”, a mai spus bulgarul.
Chiar daca a intalnit doua nou-promovate si gruparea din Dej, care in ultimii ani nu a prins primele sase locuri, antrenorul Zalaului spune ca aceste formatii vor fi destul de redutabile in noul campionat.
“Cu totii stim ca Unirea Dej va fi o echipa foarte buna in acest sezon, dar ne asteptam ca CSM Campia Turzii si Piatra Neamt sa fie echipe mai slabute, insa in realitate, nu a fost asa si cele doua ne-au demonstrat contrariul. Cele doua echipe vor fi greu de invins pe teren propriu, iar la turneul de la Dej au aratat un volei placut. Cu aceasta ocazie am realizat ca nu e bine sa subestimam pe nimeni”, a incheiat antrenorul Zalaului.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *