Cum a invartit Consiliului Judetean banii Salajului in primele trei trimestre

Cel mai mult cheltuim cu functionarimea, cultura si asistenta sociala, iar cel mai putin pentru sanatate, drumuri si poduri

rn

Executia bugetului Consiliului Judetean Salaj pe primele trei trimestre ne dezvaluie ca cei mai multi bani ne costa de fapt intretinerea stufosului aparat administrativ, si anume plata salariilor functionarilor si asigurarea celor necesare functionarii administratiei judetene.
Bugetul arata ca la Sectiunea de functionare in primele 9 luni din 2018, veniturile totale aferente acestei sectiuni au fost incasate in procent de 88,69 la suta. Partea de cheltuieli de functionare, realizata in procent de 81,55 la suta, spune ca autoritatile executive au prapadit cei mai multi bani pe cheltuieli de personal; cultura si arta; asistenta sociala.
La Sectiunea de dezvoltare reiese ca in primele 9 luni din 2018 veniturile totale aferente acestei sectiuni s-au incasat in procent de numai 31,58 la suta. Partea de cheltuieli aferenta Sectiunii de dezvoltare in raport cu incasarile este in procent de 69,88 la suta.
Cultura, arta si asistenta sociala au primit cei mai multi bani, iar cel mai putin dezvoltate au fost domeniile sanatate, drumuri si poduri.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *