CS Volei Municipal Zalau si-a aflat adversarul din Cupa Romaniei

Pentru a patra oara la rand, salajenii se vor duela in sferturi cu Unirea Dej. De data aceasta intr-o singura mansa, partida urmand a avea loc pe terenul formatiei clujene

rn

Recent au avut loc meciurile din prima faza a Cupei Romaniei, runda in care au evoluat echipele ce s-au clasat de la locul 4 in jos in sezonul trecut si cele nou-promovate.
Dupa disputarea jocurilor din cadrul primului tur, Volei Municipal Zalau si-a aflat adversarul din sferturi, gruparea de sub Meses urmand sa se dueleze pentru al patrulea an la rand cu Unirea Dej, care s-a calificat in aceasta etapa dupa ce a trecut cu 3 – 0 de “U” Cluj.
Partidele din sferturi sunt programate in 16 ianuarie 2019, insa de data aceasta jocurile vor avea loc intr-o singura mansa, meciul dintre Volei Municipal Zalau si Unirea Dej urmand sa aiba loc la Dej.
“in Cupa Romaniei vom juca cu o echipa foarte buna in acest an si daca faci greseala sa o subestimezi, te va costa. Cu siguranta va fi greu pe terenul lor, in fata propriilor lor suporteri, dar in aceste jocuri din Cupa nu exista decat o singura mansa si trebuie sa dam totul pe teren si sa ne calificam in faza urmatoare”, a spus antrenorul Nikolay Jeliazkov.
Pentru al patrulea an la rand, Volei Municipal Zalau se dueleaza cu Unirea Dej in aceasta faza, gruparea de sub Meses avand castig de cauza de fiecare data pana acum.
in sferturi vor mai avea loc partidele dintre Dinamo – Steaua si CSM Bucuresti – Arcada Galati.
Explorari Baia Mare este prima formatie care a ajuns direct in final-four, avand in vedere ca urma sa joace in sferturi cu Tricolorul Ploiesti, insa campioana din sezonul trecut s-a retras din toate competitiile.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *