Gabi Vasvari sparge gheata la Sepsi Sfântu Gheorghe si aduce un punct echipei sale

Într-un meci contând pentru etapa a XVII-a din Liga 1, Poli Iasi si Sepsi Sfântu Gheorghe au încheiat la egalitate, 1 – 1, golul oaspetilor fiind reusit de salajeanul Gabriel Vasvari. A fost primul gol din acest sezon pentru mijlocasul din judetul nostru

rn

Vineri seara, de la ora 17.30, a fost programat duelul dintre Poli Iasi si Sepsi Sfântu Gheorghe, meci care a contat pentru etapa a XVII-a din Liga 1.
Din aceasta vara, la gruparea din judetul Covasna a ajuns si salajeanul Gabriel Vasvari.
Însa, în startul sezonului, Vasvari a fost folosit de antrenorul Eugen Neagoe pe post de mijlocas la închidere, astfel ca salajeanul nostru aparea mai greu la finalizare.
Totusi, în jocul de la Iasi, Neagoe l-a trimis pe Vasvari sa joace mai sus, în spatele vârfurilor, iar salajeanul nostru a avut nevoie de doar 9 minute sa marcheze primul sau gol pentru Sepsi Sfântu Gheorghe.
Gabi Vasvari a deschis scorul dupa o pasa primita de la Ibrahima Tandia. Însa, pâna la pauza, Dylan Flores a restabilit egalitatea. De fapt, 1 – 1 avea sa fie si scorul final al partidei, astfel ca golul lui Gabi Vasvari a fost decisiv pentru ca echipa sa sa obtina un punct din deplasarea de la Iasi.
Sa spunem ca în urma acestui rezultat, Sepsi Sfântu Gheorghe ocupa loc de play-off, locul 6, având 24 de puncte acumulate, cu trei mai mult decât FC Hermannstadt si la doua puncte în spatele celor de la Gaz Metan Medias, cu mentiunea ca sibienii vor juca diseara în deplasarea, împotriva celor de la FCSB.

rn

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *