septembrie 21, 2023

Zoltan, omul care ”a dat de lucru” pe șoselele patriei, are dosar penal pentru distrugere

0

Șofer de meserie, Zoltan Szocs s-a remarcat de-a lungul anilor cu postările sale pe grupurile de Facebook destinate șoferilor, în special pe grupul Radare Sălaj. Nu era zi în care Zoli să nu posteze ceva pe grup, ba mergea și mai departe, sesizând poliția pentru nereguli.

De la starea drumurilor, la parcări neregulamentare și încălcări grave ale normelor rutiere. Deviza lui a fost ”Bine că este de lucru în țara mea”… Doar că Zoltan ”a demisionat” din funcția de ”monitor” al șoselelor și creator de conținut online în a treia zi a lui 2023. Motivul este acela că a avut ”norocul” să fie reclamat la poliție pentru distrugere.

Întâmplarea face că, în 2 ianuarie, Zoltan a postat pe grup faptul că este vizibilitate redusă într-o intersecție din cauza mașinilor parcate în fața unui local din Nușfalău, fix după ce acolo avusese loc un accident rutier: ”Bine că este de lucru În ȚARA MEA!!! Am curățat!! Pentru SIGURANȚĂ TRAFICULUI şi al meu!!! Acuma aştep echipaj!!! Pentru SIGURANȚĂ TRAFICULUI special vizibilitatea Conform legi Se parchez de la intersecția 25m !!! Vizibilitatea!!”. A atașat și dovezile foto, inclusiv un print screen care dovedea sesizarea făcută poliției.

Baiul a fost că a publicat fotografii în care erau vizibile numerele autoturismelor parcate și a primit câteva amenințări la acea postare.

Nu putem spune că proprietarii autoturismelor respective l-au reclamat, nici nu putem face alte interpretări, decât să facem legătura între întâmplările celei de-a doua zile din Noul An.

La câteva ore după postarea în cauză, Zoltan s-a trezit cu echipaje de Poliție, echipaj SMURD și dus la spital pentru investigații de specialitate.

A fost reclamat prin 112 pentru distrugere

În 2 ianuarie, în jurul orei 23.00, a fost mobilizare de forțe în Nușfalău. Un apel la 112 anunța că un bărbat a acroșat cu o autobasculantă două autoturisme parcate. Așa s-a ales Zoltan cu dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Intervenția a fost filmată de Renàta Csiki și publicată pe același grup de socializare.

”Luni, 2 ianuarie, la ora 22.53, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost sesizat prin apelul de urgență 112 că, în localitatea Nușfalău, un bărbat a acroșat cu o autobasculantă două autoturisme parcate. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr.7 Poliție Rurală Nușfalău și au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 35 de ani, din comuna sălăjeană Boghiș. În urma verificărilor efectuate, polițiștii Secției nr.7 Poliție Rurală Nușfalău îl bănuiesc pe acesta că, în jurul orei 22.30, în timp ce conducea o autobasculantă cu remorcă în centrul localității Nușfalău, ar fi acroșat cu intenție două autoturisme parcate în afara părții carosabile. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Totodată, deoarece bărbatul de 35 de ani manifesta un comportament neadecvat, polițiștii sălăjeni l-au condus la spital, în vederea efectuării unei evaluări medicale. Polițiștii Secției nr.7 Poliție Rurală Nușfalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, pentru documentarea întregii eventuale activității infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea prejudiciului cauzat astfel”, precizează Biroul de presă al IPJ Sălaj, la solicitarea Graiul Sălajului.

În 3 ianuarie, Zoli a demisionat. Noua metodă: ”Democrația”

După incidentul din 2 ianuarie seara, Zoltan a făcut marele anunț. Nu va mai posta nimic pe grup pentru că a ajuns să fie considerat bolnav psihic pentru că a reclamat ce era abuziv.

”BUNĂ SEARĂ GRUP Radare Sălaj. DIN CAUZA EVENIMENTELE PE DATA 02 IANUARIE 2023 NUSFALAU – Salaj <UN POLIȚIS NUŞFALĂU> (REȚINERE AREST SUSPENDARE DREPTUL DE CONDUS CĂ AM DAT DE LUCRU). O CHEMAT MASCAȚI SPECIAL PENTRU MINE SEDIUL POLIȚIA NUŞFALĂU!!! DUPĂ URMĂ O CHEMAT SMURDUL +INSOȚIT POLIȚIA PĂNĂ LA SPHITAL!!!!!(MOTIV BOLNAV SPHIC) VĂ ROG DIN SUFLET SĂ NU MAI POSTAT. <BINE CĂ ESTE DE LUCRU ÎN ȚARA MEA>, <BINE CĂ ESTE DE LUCRU>, <JOS CORUPȚIA ŞI INCONPETENTA> Zoltan Szőcs NU MAI POSTAT UNDE RADAR FILTRELE DE CONTROL !!! CĂ FIECARE POSTARE ARE RĂSPLATA “ABUZIV”. ASTA ULTIMELE MESAJE ŞI POSTAREA MEA PE GROUP RADAR SĂLAJ. MERITĂM SOARTA NOASTRĂ!!! ŞI PE TINE AŞTEPTĂ CINEVA ACASĂ!!! <CAPUL PLECAT NU TAIE SABIE> PROVERB ROMANESC <CAPUL PLECAT MERITĂ TĂIAT “PROVERB TURCESC> CĂND NU FACI NIMIC DEJA AI FĂCUT!!! O SEARĂ PLĂCUTĂ!!! De 3 ani am PARCURS peste 300.000 km parcus Pe TRECERE DE FRONTIERĂ RO- Hu Hu Ro Timp de AŞTEPTARE medie 2020 -6 H 2021 – 3 H 2022 – 21 DE MINUTE!!! De azi inainte incep METODĂ “DEMOCRAȚIA”, a fost anunțul lui Zoltan în 3 ianuarie. De atunci, s-a ținut de cuvânt și i se duce lipsa pe grup.

  • Precizare: textele din postările preluate de pe Facebook sunt neprelucrate

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut