decembrie 9, 2022

Zălăuanul Raul Stanciu va evolua pentru Unirea Tăşand

Printre puţinii jucători cu care FC Zalău a mai rămas sub contract în această vară s-a numărat şi Raul Stanciu. Căpitanul grupării de sub Meseş a avut mai multe oferte, dar a aşteptat să vadă situaţia echipei zălăuan, care din păcate este nevoită să se desfiinţeze.

“Mi-aş fi dorit să rămân la Zalău, dar din păcate s-a terminat totul. Nu ştiu cine este vinovat, dar este trist ca un oraş precum Zalăul să rămână fără echipă în ligile superioare. Sunt dezamăgit de tot ce s-a întâmplat. În ultima perioadă am refuzat mai multe oferte, în speranţa că va fi bine la Zalău”, ne-a declarat Raul Stanciu.

Cum noul sezon din Liga a III-a stă să înceapă peste două săptămâni, fostul căpitan al grupării de sub Meseş s-a decis asupra viitorului şi a ales să evolueze la nou-promovata Unirea Tăşnad, acolo unde va fi coleg cu zălăuanii Claudiu Băican şi Sergiu Bercean. “Am avut mai multe variante, dar am preferat să joc la Unirea Tăşnad, deoarece oamenii de aici sunt dornici de a face ceva şi s-au dovedit serioşi. Am ales să joc la Tăşnad, deoarece am dorit să fiu şi mai aproape de casă”, a mai spus mijlocaşul.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *