Zălăuanul Gabriel Vaşvari, decisiv pentru ACS Poli Timişoara

De două etape, ACS Poli Timişoara nu a mai cunoscut gustul victoriei, după înfrângerea de la FC Botoşani şi remiza albă de pe teren propriu cu FC Viitorul.  În etapa cu numărul 7, gruparea de pe Bega s-a deplasat la Mediaş, pentru duelul cu Gaz Metan.

În această vară, după despărţirea de FC Botoşani, la gruparea de pe Bega a ajuns şi sălăjeanul Gabriel Vaşvari, fost jucător şi la FC Zalău. Mijlocaşul s-a impus din prima ca titular la noua sa echipă, însă pentru care încă nu a izbutit să înscrie.

În prima repriză a partidei cu Gaz Metan, ACS Poli Timişoara a fost echipa mai bună şi după două etape fără gol marcat, Gabriel Vaşvari a “spart gheaţa” şi a deschis scorul în minutul 18, după o acţiune colectivă de toată frumuseţea.

Sălăjeanul şi-a continuat prestaţia foarte bună din prima repriză, iar în minutul 26 a executat perfect o lovitură liberă. De la aproximativ 20 m, Gabriel Vaşvaria a trimis o “ghiulea” la colţul lung şi a dublat avantajul echipei sale, realizând totodată şi “dubla”.

Răspunsul medieşenilor nu a întârziat să apară, iar spre finalul reprize, Roberto Romeo a fost aproape de a reduce din handicap. Din păcate pentru ACS Poli, în startul reprizei secunde, Gabriel Vaşvari, eroul timişorenilor în prima parte, a văzut al doilea cartonal galben şi a fost eliminat.

Cu toate că a jucat aproape toată repriză în superioritate numerică, Gaz Metan nu a reuşit să înscrie vreun gol şi rămâne în continuare fără victorie în Liga 1, împotriva celor de la ACS Poli Timişoara.

Cât despre prestaţia sălăjeanului Gabriel Vaşvari, este îmbucurător faptul că a reuşit să “spargă gheaţa” în tricoul timişorenilor, cu atât mai mult cu cât “dubla” sa din prima repriză a fost decisivă pentru victoria mult aşteptată de ACS Poli. Astfel, putem spune că mijlocaşul sălăjean a fost mai mult înger decât demon pentru echipa sa.

Să spunem că momentan, după această victorie, ACS Poli Timişoara se află pe loc de play-off, pe locul şase, însă poate fi întrecută în clasament de Dinamo Bucureşti şi de FC Voluntari. Echipa antrenată de Claudiu Niculescu va juca duminică, în deplasare la CFR Cluj, în timp ce “câinii roşii” vor primi vizita celor de la Sepsi.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *