decembrie 2, 2022

Zălăuanul Chike Onyejekwe a ajuns la vicecampioana Romaniei

Chiar dacă în judeţul nostru, handbalul feminin se mănâncă pe pâine, în Sălaj sunt talente şi la masculin. Unul dintre ele este Chike Onyejekwe, care s-a născut în Zalău, oraş în care a locuit în primii ani ai copilăriei.

Handbalul l-a început la Cluj-Napoca, după care a urmat o carieră fructuasă în prima ligă la Ştiinţa Bacău, CSM Ploieşti, HCM Constanţa şi HC Odorhei. Dacă la echipa din Constanţa a devenit de două ori campion al României, cu gruparea din Odorhei, Chike a cucerit Cupa Challenge, în urmă cu doi ani.

În această vară, handbalistul de 30 de ani a ales o nouă destinaţie şi a semnat cu CSM Bucureşti, care în sezonul trecut a devenit vicecampioana României.

“Am ales CSM Bucureşti deoarece este un brand cu răsunet la nivel naţional şi european. În plus, este un proiect interesant pentru viitor. Îmi propun evoluţii cât mai bune în tricoul CSM-ului. Colectivul pare foarte OK, având în vedere că mă cunosc cu majoritatea jucătorilor. Asta mă va ajuta să mă integrez mult mai uşor în echipă. Vreau să câştigăm campionatul şi cupa. De asemenea, îmi doresc un parcurs cât mai lung în cupele europene” , a declarat Chike Onyejekwe, care a semnat un contract valabil pentru două sezoane cu gruparea bucureşteană.

Să mai spunem că Chike Onyejekwe este un jucător de bază şi la echipa naţională, acolo unde evoluează din anul 2009.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *