Zălăuanca Paula Todoran și-a apărat titlul de vicecampioană in proba de 10.000 de metri

0
25

”Sportiva mea a făcut o cursă foarte bună și mă bucur pentru acest rezultat, însă cel mai important lucru este că nu a suferit nicio accidentare”, a spus antrenorul atletei de la CSM Zalău, Mirel Seișanu.


 Atleta zălăuană Paula Todoran și-a apărat sâmbătă, la Pitești, în cadrul Campionatului Național de Atletism, rezervat tineretului și seniorilor titlul de vicecampioană în proba de 10.000 de metri. Cea mai bună sportivă a anului trecut, din Sălaj, în probele olimpice a terminat a doua cursa de 10.000 de metri cu timpul de 34 de minute, 46 de secunde și 18 sutimi, fiind la aproape două secunde de tilul național. Antrenorul sportivei, Mirel Seișanu s-a declarat mulțumit de cursă fă-cută de Paula Todoran, explicând că cel mai impor-tant lucru a fost că nu s-a accidentat și astfel poate să-și continue pregătirea pentru Campionatul Mondial din luna august, competiție ce va avea loc la Beijing, în China.

”A fost o cursă foarte bună, dar în același timp și un antrenament bun pentru Paula în vederea participă-rii la Campionatul Mondial din China. Important este că a dus cursa până la capat și că nu s-a accidentat. Una peste alta a ieși foarte bine din toate punctele de vedere”, ne-a declarat Mi-rel Seișanu.
stop_coloana Pentru Paula Todoran urmează în perioada 22-30 august Campionatul Mondial de Atletism din China. Zălăuanca va fi printre cei 10 sportivi din lotul Româ-niei, care vor încerca să obțină un rezultat pozitiv.
”Din 1 august vom intra în pregătire petru Mondialul din China până prin 18 august. Până în acest moment sunt doar 10 sportivi români care și-au făcut ba-remul pentru Mondiale, foarte puțin față de edițiile trecute. Important este că Paula face parte din lotul României”, a încheiat antre-norul atletei, profesorul Mirel Seișanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.