Zălăuanca Paula Todoran și-a apărat titlul de vicecampioană in proba de 10.000 de metri

0
9

”Sportiva mea a făcut o cursă foarte bună și mă bucur pentru acest rezultat, însă cel mai important lucru este că nu a suferit nicio accidentare”, a spus antrenorul atletei de la CSM Zalău, Mirel Seișanu.


 Atleta zălăuană Paula Todoran și-a apărat sâmbătă, la Pitești, în cadrul Campionatului Național de Atletism, rezervat tineretului și seniorilor titlul de vicecampioană în proba de 10.000 de metri. Cea mai bună sportivă a anului trecut, din Sălaj, în probele olimpice a terminat a doua cursa de 10.000 de metri cu timpul de 34 de minute, 46 de secunde și 18 sutimi, fiind la aproape două secunde de tilul național. Antrenorul sportivei, Mirel Seișanu s-a declarat mulțumit de cursă fă-cută de Paula Todoran, explicând că cel mai impor-tant lucru a fost că nu s-a accidentat și astfel poate să-și continue pregătirea pentru Campionatul Mondial din luna august, competiție ce va avea loc la Beijing, în China.

”A fost o cursă foarte bună, dar în același timp și un antrenament bun pentru Paula în vederea participă-rii la Campionatul Mondial din China. Important este că a dus cursa până la capat și că nu s-a accidentat. Una peste alta a ieși foarte bine din toate punctele de vedere”, ne-a declarat Mi-rel Seișanu.
stop_coloana Pentru Paula Todoran urmează în perioada 22-30 august Campionatul Mondial de Atletism din China. Zălăuanca va fi printre cei 10 sportivi din lotul Româ-niei, care vor încerca să obțină un rezultat pozitiv.
”Din 1 august vom intra în pregătire petru Mondialul din China până prin 18 august. Până în acest moment sunt doar 10 sportivi români care și-au făcut ba-remul pentru Mondiale, foarte puțin față de edițiile trecute. Important este că Paula face parte din lotul României”, a încheiat antre-norul atletei, profesorul Mirel Seișanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.