Zălăuanca Paula Rad a făcut juriul de la Romanii au Talent să plangă de emoție

Zălăuanca Paula Rad a făcut  juriul de la Romanii au Talent  să plangă de emoție

Zălăuanca Paula Rad, de 28 de ani, a reușit să impresioneze până la lacrimi publicul și juriul de la ”Românii au talent” în prima ediție a noului sezon, difuzată vineri seara de PRO TV.
Deși este absolventă de Conservator și are 11 ani de canto în spate, tânăra din Zalău nu a reușit să profeseze în domeniu. S-a dus la preselecții din poziția de angajată ca femeie de serviciu, la o firmă de curățenie.
Paula Rad are o voce și un talent rar întâlnite, iar Andra a fost atât de impresionată încât a apăsat butonul auriu, care-i asigură Paulei un loc direct în semifinala concursului, fără a mai trece prin alte probe de preselecție.
Paula muncea ca femeie de serviciu pentru că nu a reușit să facă altceva. ”Pentru că încă nu mi-am găsit un loc de muncă în domeniul muzicii, deși încă mai sper, am sunat pentru acest job, femeie de serviciu”, a povestit Paula pe scena de la Românii au Talent.
La ”Românii au talent”, tânăra a reușit să ofere un moment care a făcut atât publicul, cât și pe jurați să lăcrimeze și să se ridice pentru a-i aplauda îndelung talentul autentic. Reprezentația sa a fost magică, a exprimat o pasiune rar întâlnită și s-a numărat printre momentele cele mai frumoase ale ediției, după cum spun producătorii emisiunii. stop_coloana Sigură pe vocea sa și cu o fericire imensă în glas, pentru că a reușit să ajungă la ”Românii au talent”, Paula i-a cucerit din primele secunde pe cei prezenți în sală cu melodia ”O mio babbino caro”.
”Sper să-ți schimbăm viața în ceea ce meriți să trăiești”, a declarat încântată Mihaela Rădulescu.
Andra a fost cea mai impresionată de prestația Paulei Rad: ”Este cel mai emoționant moment. Vai, ce ai putut să faci”.
Pentru a o încuraja să își ducă pasiunea pentru muzică la un alt nivel, Andra a decis să apese butonul auriu, jurata mărturisind că este extrem de impresionată de vocea ei.
Butonul auriu este poziționat în centrul mesei juriului. Odată apăsat de oricare dinte jurați, trimite un concurent direct în semifinală. Butonul auriu poate fi folosit o singură dată de fiecare jurat și este marcat de un moment spectaculos de lumini în cadrul show-ului.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *