Ziua Sportului la Liceul de Artă “Ioan Sima” Zalău

Peste 400 de elevi de la Liceul de Artă “Ioan Sima” Zalău și Școala Gimnazială “Corneliu Coposu” Zalău au participat, miercuri, 8 iunie, la activitățile și competițiile sportive organizate în cadrul unui proiect finanțat de Consiliul Județean Sălaj, prin Programul de finanțare a activităților sportive, de tineret și recreative.

Intitulat “Ziua Sportului la Liceul de Artă” și implementat de Asociația Părinților de la unitatea de învățământ, proiectul a promovat importanța mișcării și a exercițiilor fizice în rândul școlarilor. Pe parcursul zilei, aceștia au luat parte la diferite activități sportive și s-au întrecut la fotbal, badminton, volei, șah ori dans modern.

Câștigătorii competițiilor au fost premiați cu diplome, cupe, medalii, tricouri și șepci personalizate.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.