Angajații Casei Județene de Pensii Sălaj nu se lasă. Aceștia au protestat, pentru a treia zi consecutiv săptămâna aceasta, nemulțumiți de salariile pe care le primesc.

Timp de o jumătate de oră, angajații au ieșit, joi, în fața instituției purtând pancarte cu mesaje pentru guvernanți. După protestul din 26 octombrie, urmat de cele din 7, respectiv 8 noiembrie, oamenii au protestat, joi, încă o dată, hotărâți să nu cedeze până când politicienii vor ține cont de revendicările lor. Activitatea cu publicul nu a fost afectată, au precizat reprezentanții Casei Județene de Pensii.

Oamenii spun că sunt plătiți sub nivelul funcționarilor publici din alte instituții deconcentrate și din administrația locală și județeană și solicită ca personalul caselor teritoriale de pensii să beneficieze, prin asimilare, de aceleași drepturi salariale ca și personalul din cadrul Casei Naționale de Pensii.

Aceștia susțin că salariile lor sunt nemodificate de aproximativ 7 ani, în timp ce alte categorii de bugetari și funcționari publici au beneficiat de mai multe majorări salariale în acest interval de timp.

Asemenea proteste au loc la mai multe case de pensii din țară, revendicările fiind aceleași.