noiembrie 29, 2022

Ziua produselor românești, sărbătorită în toate magazinele Oncos

De “Ziua Naţională a produselor agroalimentare româneşti”, toate magazinele Oncos au găzduit degustări de produse locale, iar clienții au beneficiat de oferte speciale.

Produse din carne, produse de panificație, lactate, brânzeturi, legume și fructe proaspete, toate de la producărorii locali, au putut fi savurate de cei care au trecut pragurile magazinelor Oncos din Zalău, Jibou, Crasna, Hereclean, dar și din județele învecinate.

Prin activitățile sale, ONCOS a urmărit să încurajeze sprijinirea economiei locale, dar și o mai bună cunoaștere a produselor românești și a producătorilor autohtoni.

Ziua produselor agroalimentare româneşti se sărbătoreşte, în fiecare an, pe data de 10 octombrie, în baza Legii nr. 168/2017. Actul normativ urmărește îmbunătăţirea statutului producătorului român în lanţul alimentar scurt şi încurajarea consumului de produse agroalimentare obţinute pe teritoriul României, din materii prime de bază provenite de la producători români.

Grupul Oncos este cunoscut ca fiind cel mai mare producător de carne de pui din județele Cluj, Bihor, Sălaj, Bistrița Năsăud, Satu Mare, Mureș și Maramureș. Panificația este, de asemenea, un alt sector de activitate bine dezvoltat, clienții având la dispoziție în magazinele Oncos nu mai puțin de 12 feluri de pâine.

În Sălaj, sunt 6 magazine Oncos: Jibou, str. 1 Mai nr.1; Zalău, str. Unirii, bl.B2, nr.12; Zalău, str. Simion Bărnuțiu, bl. A4; Zalău, Bd-ul M.Viteazul, Bl. D; Hereclean, strada Principală nr. 25; Crasna, Str. Cserey Farkas nr. 381, lângă Restaurant Kiraly.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *