septembrie 21, 2023

Ziua Porților Deschise la Multicom, zi cu noroc pentru mii de clienți

0

Peste 2.000 de oameni, clienți fideli sau noi, au pășit pragul centrului comercial Multicom din Zalău, joi, 20 octombrie, pentru a afla de la cei mai importanți producători sau importatori de materiale și echipamente de construcții informații despre noile produse, oferte atractive, dar și pentru a-și achiziționa produse la prețuri fără concurență.

Ziua Porților Deschise, evenimentul lunii la Multicom, a fost o ocazie perfectă pentru producători și clienți să interacționeze, să schimbe idei și să afle soluții, iar pentru gazda evenimentului, momentul oportun de a oferi zeci de premii la tombolă, în semn de recunoștință pentru toți clienții care, de 30 de ani, au avut încredere și au ales produsele și ofertele Multicom.

Într-o piață concurențială în continuă dinamică, deloc de neglijat este faptul că au răspuns invitației Multicom, de Ziua Porților Deschise, 30 de mari producători / importatori de materiale de construcții și amenajări interioare. Este semnalul că, pe parcursul celor 3 decenii de la înființare, Multicom a fost și este partener de încredere pentru comercializarea unei game variate de materiale și produse care dau valoare fiecărei case.

Clienții au vizitat standurile de prezentare amenajate atât la exterior, cât și în incinta magazinului, pe tot parcursul zilei și au beneficiat de cadouri la achiziționarea de produse. Totodată, fiecare cumpărător s-a putut înscrie la tombola specială cu premii de peste 15 mii de lei, unde sunt oferite diverse produse necesare în oricare gospodărie. Extragerea câștigătorilor tombolei este programată vineri și va fi transmisă live pe pagina de Facebook Multicom Group.

”A fost o zi minunată alături de clienți și de furnizorii noștri. Astfel de evenimente vin în sprijinul dezvoltării noastre, a tuturor. Suntem recunoscători și aducem mulțumiri clienților noștri, pentru încrederea pe care o manifestă și prin faptul că au trecut 30 de ani de colaborare iar noi ne dorim să le fim în continuare sprijinul de care au nevoie pentru punerea în valoare a caselor. De asemenea, adresăm mulțumiri furnizorilor noștri fără de care nu am fi noi utili clienților noștri, la fel cum mulțumim și angajaților Multicom, o echipă solidă și profesionistă, mereu în sprijinul clienților noștri”, a precizat Marius Iosif, directorul executiv al companiei.

Multicom nu se oprește aici cu seria surprizelor. În curând, managementul companiei pregătește mega-oferte de black-friday, un eveniment cu multe surprize și oferte speciale. Pe lângă aceste evenimente, se derulează în continuare tombola a cărui premiu este o superbă Dacia Duster. Clienții se pot înscrie la tombolă până în 21 decembrie, iar în 22 decembrie, automobilul va fi înmânat noului norocos proprietar.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut