Ziua Actiunii Tenaris

Membrii Sindicatului “Metalurgistul” din cadrul fabricii de tevi din Zalau au organizat, ieri, cu ocazia Zilei Internationale de Actiune in Tenaris, un miting in incinta socitatii.
Dupa cum ne-a declarat Alexandru Rus, presedintele sindicatului, actiunea se inscrie in programul initiat in octombrie 2008, la Calgary, Canada, de catre consiliul international al salariatilor din Tenaris, cu sprijinul Federatiei Internationale a Metalurgistilor. Actiuni similare au fost organizate de catre sindicatele din toate fabricile pe care Tenaris le detine in lume (Italia, Canada, Argentina, Brazilia). “Prin aceste manifestari, solicitam conducerii centrale a Tenaris recunoasterea Consiliului International ca reprezentant al salariatilor in demersul lor de negociere a unui acord international Tenaris in beneficiul tuturor salariatilor grupului”, a spus Rus, care reprezinta cele doua fabrici din Romania (Silcotub Zalau si Donasid Calarasi) in consiliul amintit.
Aceasta organizatie sindicala are ca scop obtinerea de contracte colective tot mai puternice, locuri de munca sigure pentru cei pe care ii reprezinta, oportunitati pentru crearea de noi locuri de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *