februarie 5, 2023

Zilele Zalaului, pregatirile au intrat pe ultima suta de metri. Vineri incepe distractia! Nu lipsi!

Primaria Municipului Zalau a inceput inca de joi, 25 iulie pregatirile pentru distractia din week-end, cu ocazia Zilelor Zalaului aflate la a 22-a editie, care va oferi spetacole pentru toate gusturile. Parcarea din spatele Primariei a fost deja eliberata de masini, pentru a pregati scena pentru artisti de seama, iar strada 22 decembrie a fost inchisa circulatiei. Reprezentantii Primariei, au iesit inca de la orele amiezi, ca sa imparta spatiile pentru comerciantii, care vor ocupa atat strada 22 decembrie, cat si strada Unirii. In spatele Halei Agroalimentare, in curtea Colegiului National Silvania si pe platorul de marmura vor fi amenajate parcuri de distractie pentru copii, tobogane, trenulete si tot felul d echipamente, care sa-i incante pe cei mici. In schimb, cei mari vor avea posibilitatea sa achizitioneze pe langa mancare, bere si sucuri, tot felul de suveniruri, printre care creatii mestesugaresti direct, de la producatori locali, deoarce Primaria Zalau, anul acesta, a rezervat spatii gratuite acestora. Toate standurile pregatite de comercianti, sunt atent supravegheate de Politia Locala, care si pe parcursul Zilelor Zalaului, impreuna cu Politia Municipala si Jandarmeria vor asigura buna desfasurare a evenimentelor si siguranta cetatenilor. Ave Salaj a pus la dispozitie 2 containere moderne de tip PipiBox si totodata firma de salubrizare Bratner va asigura curatenia pentru toata durata evenimentului.

rn

De vineri, incepe distractia!

rn

In amfiteatrul din Parcul Central, zalauani vor avea parte de muzica folk de la ora 20.00, iar in spatele Primariei va incepe de la orele 18.00 Festivalul International de Folclor “Ecouri Mesesene”, cu spectacole de muzica si dansuri populare. Sambata 27 iulie, vor urca pe scena din spatele Primarei, Carla’s Dreams, Talisman, Trupa Sexy, Dj Rino cu Sylvia si Alexandra Ungurean.Duminica 28 iulie urmeaza partea a doua Festivalului International "Ecouri Mesesene", printre invitatii de seama voci inconfundabile ale cantecului romanesc, Sava Negrean Brudascu si Veta Biris. Nu lipsi de la distractie!

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut