noiembrie 29, 2022

Zilele Zalaului, peste 10.000 de participanti la spectacolul de muzica usoara

Peste 10.000 de oameni au participat la spectacolul de muzica usoara organizat de Primaria Zalau si Consiliul Local in cea de a doua zi, sambata 27 iulie 2019,  din cadrul manifestarilor oganizate de Zilele Zalaului. 

rn

Vremea de afara a fost buna, desi la un moment dat, parea ca se inrautaseste, chiar in apropierea punctului culminat si anume a urcarii pe scene a trupe moldovenesti "Carla’s Dream". Gazda spectacolului a fost Alin Oprea de la "Talisman", un talent deosebit de altfel ca si toti ceilalti membri ai trupei.

rn

rn

Poate ca ati notat momentul, cand Oprea a acompaniat cu vioara sa pe talentul sau coleg la chitara electrica. In postura de gazda Alin a fost un prezentator excelent, el a introdus pe scena rand pe rand si celelate trupe care au performat sambata si tot odata a facut pe dispecerul copiilor care s-au pierdut de mamici in timpul spectacolului. 

rn

Prima care a urcat pe scena a fost Julia Jianu cu trupa "Sexy" care a exaltat frumusetea orasului ei, Piatra Neamt, fata de cel al nostru, Zalau. Daca Piatra Neamt e asa de frumos ca si Julia, nu ne suparam pe jignirea adusa in fata publicului zalauan, ba mai mult o iertam pentru ca a dedicat o melodie frumoasa fetei din Caracal, care nu mai este printre noi din cauza politicienilor si autoritatilor, care acum isi paseaza responsabilitatea de la unul la altul.

rn

 

rn

In schimb, Sylvia by DJ Rynno impreuna cu colegele de scena pe langa ca au fost foarte sexy si amabile cu publicul, au dansat si cantat pe variante de melodii gen "Firida Mea", dar si cantece din repertoriul international. Cu Alexandara Ungureanu si Crush calitatea spectacolului s-a ridicat pentru publicul din Zalau, care a inceput sa devina din ce in ce mai numeros. Dupa Alexandra, a urmat momentul trupei "Talisman", care s-a prelungit din cauza mascari trupei Carla’s Dreams in cortul din spatele scenei, unde cativa zalauani incercau sa incalce "privacy-ul" trupei.

rn

rn

Inainte de urcarea lor pe scena am solicitat jandarmilor prezenti sa ne dea niste cifre legate de prezenta oamenilor in spatele Primariei, cifra avansata a fost de 10.000. Spectacolul s-a inchiat cu un show de lasere si o mare de gunoi lasate de cei care au participanti, ceea ce ne indica ca vanzarile comerciantilor au mers mult mai bine decat vineri seara cand din cauza ploii prin fata tejghelelor ajungeau doar "ecourile mesesene". 

rn

rn

Duminica, 28 iulie, programul manifestarilor continua cu partea a doua a festivalului "Ecouri Mesesene" la care vor participa ansambluri folclorice din tara si strainate, dar si indragiti cantereti de muzica populara Veta Biris, Radu Ciordassi si Sava Negrean Brudascu.

rn

 

rn

 

rn

 

rn

 

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *