Comercianții care vor să-și amplaseze standuri în zona centrală (pe Platoul din fața Palatului Administrativ și pe strada pietonală), pot depune cereri până la data de 22 iulie. Cererile se depun la Camera 4 a Primăriei Zalău, Centrul de Relaţii cu Publicul.

”În perioada 26-28 iulie 2024, Primăria Municipiului Zalău organizează evenimentul <Zilele Municipiului Zalău – ediția 2024>, arealul evenimentului fiind în zona centrală a Municipiului Zalău, Piața 1 Decembrie 1918, Piața Iuliu Maniu, Str Unirii (zona pietonală), Bulevardul Mihai Viteazul. Informăm comercianții/persoanele interesate faptul că cererile pentru participarea cu standuri se preiau la sediul Primăriei Municipiului Zalău, camera nr. 4, Centrul de Relaţii cu Publicul, termenul limită de preluare fiind 22 iulie 2024. Tariful de închiriere a locațiilor este aprobat prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Zalău nr. 399 din 22 decembrie 2023, anexa 2, punctul 12.3”, anunță municipalitatea.

O nouă ediție a Zilelor Municipiului Zalău se va desfășura în perioada 26 – 28 iulie.

Evenimentul va avea loc în centrul orașului, în Piața 1 Decembrie 1918 și pe zona pietonală de pe strada Unirii.

Pe parcursul celor trei zile, atmosfera de sărbătoare va fi dată de spectacole de muzică, meșteri populari, producători locali și comercianți cu produse alimentare și suveniruri.

Spectacolele vor debuta vineri, 26 iulie, la ora 18:00. Vor urca pe scenă artiști locali, Gheorghe Gheorghiu, Daniela Gyorfi, DJ Project, Talisman.

Sâmbătă, pe lângă artiști locali, atmosfera va fi întreținută de Mirabela Dauer, DJ Morris & Dancers, Anda Adam și Compact. Seara se va încheia cu un foc de artificii.

Duminică, pe scenă vor urca Ansamblul Columna, Ansamblul Porolissum, Sava Negrean Brudașcu, Marius Ciprian Pop, Angela Rusu și Radu Ciordaș.

Sâmbătă, 27 iulie, vor fi premiate și cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie, începând cu ora 09.00, în sala festivă din Clădirea Transilvania.

De asemenea, în colaborare cu alte instituții, pe parcursul celor trei zile vor fi organizate o serie de alte activități pentru a sărbători Zilele Municipiului Zalău.