septembrie 30, 2022

Zilele Castrului Roman de la Buciumi a fost o mare sarbatoare… pesedista

Zilele Castrului Roman de la Buciumi, editia a 17-a, care a avut loc in weekendul care tocmai a trecut, 18-19 august, a fost acaparat de PSD-isti. Pe principiul ca o baie de multime e binevenita cu orice prilej, pentru a arata alegatorilor figurile importante, cu care tara merge…. in ce directie merge.

rn

In frunte cu primarul Buciumului, Eugen Lazar (PSD), prezenti au fost si senatorul PSD Pop Gheorghe, secretarul de stat PSD Calin Fort, deputatul PSD Liviu Balint, secretarul general PSD Salaj si vicepresedinte al Consiliului Judetean Sergiu Panie, consilierul judetean PSD Alin Demle,.directorul APIA Salaj Calin Pernes – membru PSD, dar si prefectul Salajului, Florin Florian, sustinut de PSD. A fost prezenta si directoare Bibliotecii Judetene, Florica Pop, sustinuta tot de PSD.
Prefectul Salajului a spus in cuvantul sau la eveniment ca "o mare familie" sarbatoreste Zilele Buciumului. Si n-a gresit, oricum ai lua-o, fie ca te referi la marea familie a comunitatii, fie ca te referi la marea familie a PSD.
"Sunteti astazi aici, pentru a sarbatori, împreuna, ca o mare familie, frumoasa comuna în care traiti. Sarbatoarea de astazi este, înainte de toate, un prilej pentru locuitorii comunei sa se întâlneasca si sa socializeze, simtind astfel ca fac parte dintr-o comunitate vie, dintr-o societate în continua schimbare si dezvoltare", a spus prefectul Florin Florian.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.