septembrie 28, 2022

Zi libera de Sfanta Maria

Pe data de 15 august, crestinatatea praznuieste Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Marie Mare. Semnificatia eve-nimentului: in aceasta zi, Sfanta Marie, mama Mantuitorului nostru Iisus Hristos, a trecut la cele vesnice, adica la ceruri de unde vegheaza la noi pacatosii. Pentru prima data, in acest an, Guvernul Romaniei a decretat aceasta zi ca zi nelucratoare, alaturi de alte sarbatori religioase importante: Craciun, Anul Nou, Paste si Rusalii.
Avand in vedere ca data de 15 august pica in zi de luni, si respectam si noi decretul guvernamental, urmatorul numar al ziarului nostru va apare marti.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.