decembrie 6, 2022

Zeci de medalii de aur, argint si bronz au adus acasă sălăjenii de la Cupa Toamnei -Karate

Duminica, 20 noiembrie, sala de sport a Liceului “Emil Racoviță” din Baia Mare a găzduit ediția din acest an a concursului de Karate Shotokan dotat cu “Cupa Toamnei”, eveniment organizat de către C.S. Condor din Baia Mare, Asociația Nord Amical Karate și D.J.T.S. Maramureș.

Au fost prezenți peste 130 de sportivi de la cluburi din Baia Mare, Baia Sprie, Tg. Lăpuș, Șimleu Silvaniei, Zalău, Jibou, Marghita, Derna-Bihor, care s-au întrecut în probe de Kumite W.K.F. și Shobu Ippon. Au fost două secțiuni, una de speranțe, pentru sportivi care se află la început de drum, dar și secțiunea dedicată consacraților, sportivi mai experimentați, cu un palmares mai bogat.

Sportivii șimleuani, 23 la număr, un lot format din sportivi aparținând Palatului Copiilor Zalău, Structura Șimleu Silvaniei și C.S. Omega, au avut un parcurs foarte bun, iar până la finalul concursului au totalizat un număr de 10 medalii de aur, 8 de argint și 12 de bronz.

Pe primul loc s-au situat: Olteanu Marina, Toma Medeea, Rozsos Luca, Rusan Alexandru, Veres Luca, Ardelean Bogdan, Chereches Marius (2) și Gal Nicolae(2).

Locul II au obținut : Gui Iulia, Filip Amira (2), Szilaghi Andreea, Torje Matei, Cherecheș Alexandru, Bakai Patrik și Sumalan Denis.

Pe locurile III s-au situat: Redes Romina, Barko Nora, Sabo Alexia, Rosan Casian, Rosan Darius, Borz Darius, Bede Alexander, Veres Luca, Bakai Patrik, Bal Matei (2) si Sumalan Denis.

Și cei patru sportivi de C.S. Coste Jibou au avut o prestație bună, acumulând 8 medalii, astfel: Ciurte Petra – aur/bronz, Brailoiu Sabina -argint/argint, Chis Imre -argint/bronz și Sziklavari Katalin bronz/bronz.

“Mulțumim părinților, pe această cale, ei au făcut posibilă deplasarea la concurs, mulțumim și gazdelor pentru primirea călduroasă și organizarea deosebită. Bravo copii, ați fost la înălțime. Succes în continuare!”, e mesajul transmis de prof. Pop Gheorghe, antrenor emerit și președinte al C.S. Omega Șimleu Silvaniei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *