septembrie 30, 2022

Zeci de kilograme de articole pirotehnice confiscate de politisti

In perioada sarbatorilor de iarna, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Salaj a desfasurat actiunea „Foc de artificii”. Astfel, in perioada 19 noiembrie 2018 – 6 ianuarie 2019, politistii salajeni au actionat, in tot judetul, pentru prevenirea oricaror evenimente negative generate de nerespectarea legislatiei privind obiectele pirotehnice. 

rn

Politistii au efectuat actiuni si controale, atat la societatile comerciale autorizate sa desfasoare operatiuni cu articole pirotehnice, cat si in zona pietelor, targurilor sau centrelor comerciale, la persoanele fizice si juridice neautorizate, care comercializeaza ambulant articole pirotehnice.
in urma acestor actiuni au fost constatate 27 de infractiuni, in care au fost implicate 28 de persoane, si s-au confiscat 68 de kilograme de articole pirotehnice. Tot in perioada de referinta s-au efectuat 97 de actiuni si controale in piete si alte obiective. O atentie deosebita a fost acordata detinerii si manuirii de articole pirotehnice de catre copii si tineri. Pentru prevenirea evenimentelor negative in care acestia ar putea fi implicati, politistii au desfasurat 74 de activitati de informare in scolile din judet.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.