decembrie 7, 2022

Miercuri dimineata, pe DC 18, in localitatea Soimus, comuna Somes Odorhei, L. Florin, de 10 ani, din Cernuc, comuna Garbou, conducea o caruta trasa de un cal, proprietatea tatalui sau, L. Ferdinand, de 47 ani.
“La un moment dat, baiatul nu a mai putut controla animalul iar atelajul l-a lovit si accidentat grav pe tatal sau, care se deplasa in calitate de pieton, pe partea carosabila, din sens opus, si a intrat in fata calului cu intentia de a-l opri. Caruta a trecut peste barbat, iar acesta a suferit leziuni grave”, a precizat Tincuta Dumuta, purtator de cuvant al IPJ Salaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *