Zalaul va gazdui C.N. individuale

La aceasta intrecere vor participa nu mai putin de sase campioni europeni
Sala Sporturilor din Zalau va gazdui, in perioada 15-17 mai, Campionatele Nationale Individuale de tenis de masa destinate juniorilor I. La aceasta competitie vor fi prezenti sportivi din toata tara, medaliati la intrecerile nationale si internationale. Ba mai mult, la intrecere vor lua startul si sase campioni europeni. Federatia Romana de Tenis de Masa si CSM Armatura Zalau sunt organizatorii acestei prestigioase competitii, in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Zalau. Antrenorul sectiei de tenis de masa de la CSS-CSM, Victor Puie, se asteapa la o evolutie buna din partea elevilor sai, mai ales ca acestia vor evolua pe teren propriu, bucurandu-se, astfel, de sprijinul tribunelor.
De la CSS-CSM Armatura vor incerca sa puna mana pe medalii sportivii: Andrada Vincze, Demeter Boglarka, Andreea Igna, Cristina Festeu, Ban Orsolya, Alin Ciupe, Andrei Barlan, Bogdan Muresan, Demeter Lorand, Andrei Margin si Sur Tamas.
La eveniment si-au anuntat prezenta si presedintele Cristinel Romanescu si secretarul general al F. R.T.M, Nicolae Dogaru.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *