septembrie 24, 2022

Zalaul va avea patru proiecte de mobilitate urbana

Prin aceste investitii, cetatenii vor avea mai multe spatii verzi
Primaria Municipiului Zalau anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru nu mai putin de 4 proiecte si anume:
„Amenajare de spatii verzi pe imobile abandonate sau degradate din Municipiul Zalau – etapa l – strada Viitorului”, propus sa fie amplasat în municipiul Zalau, pe strada Viitorului.
„Amenajare de spatii verzi pe imobile abandonate sau degradate din Municipiul Zalau – etapa I- Aleea Digului”, propus sa fie amplasat în municipiul Zalau, strada Digului.
„Amenajare spatii verzi pe imobile abandonate sau degradate din Municipiul Zalau – etapa I – Cartier Bradet (str. Gheorghe Doja si B.P. Hasdeu)”, propus a fi amplasat în municipiul Zalau, între strada Gheorghe Doja si strada B.P. Hasdeu, zona bl. D38.
„Amenajare spatii verzi pe imobile abandonate sau degradate din Municipiul Zalau etapa I – Cartier Bradet (Coada Lacului)”, propus a fi amplasat în municipiul Zalau, strada Paraului, nr. FN.
„Amenajare de spatii verzi pe imobile abandonate sau degradate din Municipiul Zalau – etapa I – Cartier Meses”, propus a fi amplasat în municipiul Zalau, strada Corneliu Coposu – zona Directia Agricola.
Iulian Duma

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.