Zalaul ramane doua zile fara apa, din cauza unei defectiuni tehnice

7
11517

Din cauza unei defectiuni majore pe aductiunea Virsolt – Zalau, in zona localitatii Recea Mica, lucrare pentru care nu se pot asigura modalitati alternative de alimentare, Compania de Apa Somes S.A. Sucursala Zalau va intrerupe alimentarea cu apa dupa cum urmeaza:

Zona rezervor Dumbrava

Luni, 13.07.2020, ora 18.00, pana marti, 14.07.2020, ora 14.00, consumatorii din zonele D-va I, D-va II, S. Barnutiu, Pretorian, I. Nechita, Gen. Dragalina, V. Deleu Zona Industriala, 22 Dec. 1989 cu strazile adiacente, Kossuth L., Coposu pina la intersectia cu Kossuth L., T. Moldoveanu cu strazile adiacente, T. Vladimirescu, Fabricii, zona Gradina Poporului .

Blocurile situate pe str. Torentului alimentate de pe hidrofor vor ramine fara apa incepind cu data de 13.07.2020, ora 11.00, pana la data de 14.07.2020, ora 14.00.

Zona rezervor Bradet:

Ziua de luni 13.07.2020, ora 13.00, pana marti, 14.07.2020, ora 11.00, consumatorii de pe str. Cetinei si Gh. Doja, alimentati pe hidrofor de la rezervor Bradet.

Luni, 13.07.2020, de la ora 21.00, pana in data de 14.07.2020, ora 14.00, consumatorii de pe strazile: Cetinei, Aleea Dealului, Al.Soarelui, Pinului, Paraului, Cascadei, Tipografiei str.Gh.Doja, de la intersectia cu str.C.Coposu in sus vor avea presiune scazuta.

Zona rezervor Ortelec:

Ziua de luni 13.07.2020, ora 13.00, pana marti, 14.07.2020, ora 14.00, consumatorii de pe str. Porolissum si cartier Ortelec, alimentati pe statia de hidrofor.

Ziua de luni 13.07.2020, ora 13.00, pana marti, 14.07.2020, ora 14.00, consumatorii de pe strazile: Porolissum (de la nr.30 in sus), Str. Sarmas (de la Veronica de Salaj in sus), Str. Veronica de Salaj, Str.Romana, Gh. Pop de Basesti, P.Dulfu, Ghioceilor, Branduselor, Crangului,Malinului.

Str. A. Muresan (de la nr. 25 in sus ), Liliacului, Narciselor,Traian (de la Liliacului in sus) Rozelor, Margaretelor, Turturelelor, Cosbuc (de la intersectia cu str.Mango in sus),

Str.Gh.Tuser, Dunarii, Meteo (de la str. Meteo in sus), Str.Torentului si Dumbrava vor beneficia de apa la presiune scazuta .

Zona rurala alimentata din aductiunea Virsolt –Zalau

-Localitatile : Hereclean, Badon, Bocsa, Bocsita, Guruslau, Campia Salajului, Panic, Criseni, Mirsid, Garcei, Cristur, Recea Mica, Recea Mare, Virsolt, nu vor beneficia de serviciul de alimentare cu apa pana in data de 14.07.2020 ora 07.00.

7 COMENTARII

  1. Astfel de incidente apăreau și în vechiul regim, problema e alta. În regimul socialist apa era de 10-15 ori mai ieftină, trebuie să cerem despăgubiri de la compania de apă. De ce să plătim noi salariile la toți beșinoșii liberali care și-au găsit culcuș aici ?

    • De ce sa platim noi zalauanii la toti pesedistii besinosi din primarie ,Consiliul judetean ,Dsp ,Dsv ,Spitalul judetean ,Apia ,Citadin ,Transurbis ,etc.No ma pesedeule ,care s mai multi? Unde se duc grosul banilor publici? Si prostovan ce esti ! Compania e un SC ..SA ,sucursala a Clujului care nu ti da tie socoteala pesedeule.Intreaba l pe Tibike Marco al tau de ce a falimentat Publiservul ?

      • Compania de apa Salaj este sucursala a Companiei de Apa Somes-Tisa S.A. Cluj si are ca director pe Dl Marcel Zaharia, un liberalo-pedelist; nu-s in subordinea Primariei Zalau si-s convinsa ca nu raspund la ordinele primarului.

  2. Nu era asa stres daca nu am fi avut numeroase experiente cu apa murdara la robinet, apa cu care gatim si spalam fructe si legume si cu care ar trebui sa ne igienizam. Nimeni nu si-a asumat vreodata un raspuns oficial din partea acestui furnizor.. Nimeni nu iese in fata sa explice. Primim comunicate seci si facturi marite.

    • Hai Carmenuto! Nu pesediza.Vezi cam ce tarife se plătesc în țară și vei afla ca in Salaj le avem printre cele mai mici.Al vostru PSD a promis de zeci de ani lumină rezolvarea problemei apei potabile.Si cam atat ,la stadiul de minciuni electorale pesediste.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.