ianuarie 27, 2023

Zalăul obține trofeul pentru Excelență în sănătate și asistență socială

Municipiul Zalău a obținut, în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România (AMR), trofeul pentru Excelență în sănătate și asistență socială.

Asociația Municipiilor organizează la fiecare final de an, începând din 2017, ”Gala AMR”, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, eveniment care își propune să prezinte cele mai bune proiecte ale primăriilor și primăriilor de municiipii și să premieze performanța în domenii de interes pentru administrația publică locală.

”Gala AMR” pune în evidență excelența în diverse domenii pentru administrația publică locală și contribuie la stimularea performanței și la schimbul de bune practici într-o serie de sectoare de importanță deosebită pentru administrația publică locală: Excelență în Educație; Excelență în Sănătate și Asistență socială; Excelență în Transport public și mobilitate; Excelență în Protecția mediului și gestionarea eficientă a deșeurilor; Excelență în Regenerarea urbană a spațiilor publice; Excelență în Promovarea culturală, turistică și sportivă; Excelență în eficiență energetică; Excelență în Digitalizare / Smart City; Excelență în Guvernarea locală participativă; Excelență în Promovarea și susținerea antreprenoriatului.

Primăria Municipiul Zalău s-a înscris în competiție cu trei proiecte: “Amenajare Centru de zi pentru copii în municipiul Zalău prin schimbarea destinației punctului termic nr. 17”, “Grădiniţa cu program prelungit şi creşă, cartier Meseş, str. Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Zalău – etapa I creşă” și „O șansă pentru vârstnici”, primind trofeul pentru Excelență în sănătate și asistență socială.

”Vă transmit felicitări personale și aprecieri în numele Asociației Municipiilor din România, pentru implicarea și rezultatele remarcabile de care municipalitatea pe care o reprezentați a dat dovadă”, a fost mesajul președintelui AMR, Emil Boc.

2 thoughts on “Zalăul obține trofeul pentru Excelență în sănătate și asistență socială

  1. Zalaul excelenta in sanatate? De cand n-am mai ras asa bine. Ce afoni au decis asta? Orice zalauan care se respecta cat de cat merge de mai bine de 20 de ani la medicii din Cluj sa se trateze.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut