Zalaul, la cea mai slaba clasare din ultimii 8 ani

Zalaul, la cea mai slaba clasare din ultimii 8 ani

Locul 4 în campionat înseamna o pata neagra pentru gruparea salajeana, care din 2010 si pâna în 2017 a fost de patru ori campioana, de trei ori vicecampioana si o singura data a fost pe locul 3

rn

Sub conducerea lui Vasile Cota, CS Volei Municipal Zalau a avut un parcurs modest în campionatul Diviziei A1, pe care l-a terminat doar pe locul 4. Clasarea în afara podiumului reprezinta cea mai slaba performanta reusita de gruparea de sub Meses din ultimii opt ani, dupa ce în perioada 2010 – 2017, echipa de volei s-a clasat doar pe podium. În tot aceasta perioada, gruparea de sub Meses a fost de patru ori campioana (2010, 2011 si 2012) si nu mai putin de patru ori a devenit vicecampioana (2014, 2015 si 2016). În perioada 2010 – 2017, o singura data, CS Volei Municipal a trebuit sa se multumeasca doar cu medaliile de argint, iar acest lucru s-a întâmplat în 2013, când antrenor era Aurel Vlaicu.
Nereusita din campionatul care recent s-a încheiat nu poate fi trecuta cu vederea nici de catre fanii echipei, care s-au cam îndepartat de lânga favoriti, astfel ca la mai multe meciuri din play-off, tribunele au fost mai mult goale decât pline.
În ciuda locului modest ocupat la finalul campionatului, Volei Municipal va primi sustinere importanta si în sezonul viitor, când va avea parte de cel mai mare buget din istoria echipei. Iubitorii voleiului spera ca în campionatul urmator, resursele financiar sa fie gestionate mult mai bine de cei care se vor afala în conducere, astfel încât, Volei Municipal Zalau sa se poata bate cu sanse reale la titlu.

rn

Articol realizat in parteneriat cu Sportul Salajean

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *