februarie 6, 2023

Zalăul intră în rândul orașelor cu McDonald’s

📷 Vlad Cupşa ◘ http://komiti.media/

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din România, a deschis luni, 20 decembrie, un nou restaurant, la Zalău. Este primul McDonald’s din județul Sălaj și al 92-lea la nivel național.

Valoarea totală a investiției din municipiu se ridică la peste 10 milioane lei, fiind create 60 de noi locuri de muncă.

📷 Vlad Cupşa ◘ http://komiti.media/

Restaurantul are cafeneaua McCafé și linia McDrive, pentru comanda produselor la pachet.

„Deschiderea restaurantului de la Zalău este o continuare firească a expansiunii McDonald’s la nivel național. Finalul de an se apropie cu vești bune pentru locuitorii orașului, astfel că de acum înainte aceștia se pot bucura de calitatea produselor consacrate deja, prin intermediul unui restaurant modern, cu kioskuri digitale, special create pentru o servire rapidă și o experiență familială”, a declarat Paul Drăgan, Directorul General Premier Restaurants România.

📷 Vlad Cupşa ◘ http://komiti.media/

McDonald’s Zalău dispune de 98 de locuri la interior și 24 de locuri pe terasa exterioară.

Restaurantul este dotat cu automate pentru colectarea selectivă a deșeurilor și oferă acces la o stație de încărcare pentru mașini electrice.

2 thoughts on “Zalăul intră în rândul orașelor cu McDonald’s

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut