Zalăul are, în continuare, cele mai multe cazuri de Covid-19

Potrivit celor mai recente date referitoare la incidența cazurilor de infectare cu Covid-19, prezentate de Instituția Prefectului Sălaj, municipiul Zalău rămâne campion la numărul de îmbolnăviri, la mare distanță de celelalte unități administrativ teritoriale.

În contextul creşterii în ultima perioadă a numărului de infectări cu virusul SARS-CoV-2, Instituţia Prefectului Sălaj prezintă săptămânal, în fiecare joi, rata de incidenţă la nivelul fiecărei unităţi administrative din judeţ.

Astfel, în 4 august, pentru municipiul Zalău au fost raportate 434 de cazuri, ceea ce înseamnă o rată de infectare de 6,27 la o mie de locuitori. Pentru comparație, la Șimleu Silvaniei figurează 34 de cazuri, la Jibou sunt 41, iar la Cehu Silvaniei s-au raportat 7 cazuri.

În rândul comunelor, cea mai mare incidență a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 este la Bănișor (8,48/1.000 locuitori), Marca (5,66/1.000 locuitori), Chieșd (5,61/1.000 locuitori), Bălan (5,54/1.000 locuitori), Crișeni (5,47/1.000 locuitori).

Benesat, Dragu, Rus, Treznea, Valcău de Jos și Zimbor sunt unitățile administrativ teritoriale cu incidență zero, potrivit datelor oficiale.

În prezent, 61 de sălăjeni sunt internați în spital, pe secții, infectați cu Covid-19. În rândul lor se află și 6 copii. la Terapie Intensivă sunt internați 4 pacienți.

1 thought on “Zalăul are, în continuare, cele mai multe cazuri de Covid-19

  1. Nu se poate, cu atatia “destepti” in jur! Ia, intrebati-va vecinul sau prietenul ce parere are despre covidul de azi! Veti vedea ce raspuns “pertinent” are, care mai de care. Prea multa “desteptaciune” prin prejur!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut