Zalaul a ramas fara paine in Ajunul Craciunului

O explozie de proportii la fabrica de paine de la Tasnad, judetul Satu Mare, a lasat in Ajunul Craciunului Zalaul fara paine – asta deoarece mii de zalauani prefera sa cumpere bine cunoscuta “paine de Tasnad”. La magazinele cu profill de brutarie – patiserie, in special Europan si Sandana s-au format cozi imense pentru a astepta aprozivionarea cu paine. 

O explozie puternică a avut loc marţi dimineaţă la o fabrică de pâine din judeţul Satu Mare. Expozia a fost urmată de un incendiu, în urma căruia două persoane au fost grav rănite. 

“La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Tăşnad, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. Forţele de intervenţie, ajunse la faţa locului, au constatat că ardea interiorul încăperii în care era amplasat cuptorul pe motorină, cu pericol de propagare la întreaga clădire”, a declarat Aurle Ulici,purtărorul de cuvânt al ISU Satu Mare potrivit romaniatv. stop_coloana

În urma exploziei, un bărbat în vârstă de 31 de ani care se afla în brutărie a ajuns la spital cu deficienţă respiratorie şi cu arsuri grave pe aproximativ 60% din suprafaţa corpului.

Cea de-a doua victimă este un bărbat de aproximativ 41 de ani, care, a fost găsit de pompieri în curtea fabricii cu arsuri pe mâini şi spate. 

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *