septembrie 25, 2023

Zalaul a gazduit olimpiada constructorilor

0

Patru elevi ai liceului-gazda, premiati
Cei mai buni elevi din tara la constructii s-au intalnit saptamana trecuta la Zalau, in cadrul etapei finale a Concursului national pe meserii. Competitia constructorilor a fost gazduita de Grupul Scolar Mihai ViteazuL, institutia zalauana de invatamant reusind si sa-si adjudece nu mai putin de patru dintre premiile puse in joc. Astfel, in concursul destinat instalatorilor, Pusok Levente, elev al Grupului Scolar Mihai Viteazul, a reusit sa se impuna, de departe, in fata competitorilor sai, o perfomanta similara fiind obtinuta si de colegul sau Tudor Chende, primul in competitia tehnicienilor instalatori pentru constructii. Nici fetele de la Mihai Viteazul nu s-au lasat mult mai prejos, obtinand doua premii III – unul prin Georgiana Farcas, clasa a XI-a, si altul prin Denisa Gudea, clasa a XII-a, amandoua la calificarea tehnician desenator pentru constructii.
La calificarea zugrav, premiul I i-a revenit lui Alexandru Vaida, din Bistrita, iar cel mai bun zidar a fost declarat Mihai Teodorescu, din Iasi. “Dulgherul anului” este Daniel Savin din Iasi. Cei mai talentati tehnicieni desenatori pentru constructii s-au dovedit a fi Violina Movila din Iasi, la clasa a XI-a, iar la a XII-a, Alecsandru Abalasei, tot din Iasi. La calificarea tehnician in constructii, locul I la clasa a XII-a ruta progresiva i-a revenit lui Gabriel Paladuta, din Iasi, iar la clasa a XIII-a ruta progesiva, lui Victor Chis din Maramures. La clasa a XIII-a ruta progresiva, calificarea tehnician instalator, premiul I a fost castigat de Cristina Danila, din Gorj.
Caseta: La concursul gazduit, chiar inainte de Pasti, de Grupul Scolar Mihai Viteazul au participat 250 de tineri din intreaga tara, elevi ai liceelor tehnologice cu profil de constructii.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut