septembrie 23, 2023

Zălăuanul Marius Fărcaș, cetățean cu spirit civic. Este dat exemplu pentru gestul său

0

O doamnă de 50 de ani din Bobota și-a pierdut miercuri dimineața, în Piața din Sărmășag, un portmoneu cu acte, bani și carduri.

Norocul femeii a fost ca un cetățean cu spirit civic, Farcaș Marius Andrei, din municipiul Zalău, să găsească portmoneul și l-a dus la Secția 8 Poliție Rurală Sărmășag pentru a cere sprijinul polițiștilor ca portmoneul să-i fie înapoiat persoanei care l-a pierdut.

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii din Sărmășag au identificat persoana care l-a pierdut, ca fiind o femeie de 50 de ani, din comuna Bobota, județul Sălaj, care s-a prezentat la sediul secției de poliție, unde polițiștii i-au restituit portmoneul în care se aflau mai multe acte personale, carduri și 1.300 de lei”, precizează Biroul de presă al IPJ Sălaj.

Polițiștii îl dau exemplu pe Marius Fărcaș pentru gestul său pentru a fi un exemplu pentru cei care găsesc bunuri. Totodată, poliţiştii le reamintesc cetăţenilor că fapta de a nu preda autorităţilor sau celui care l-a pierdut, în termen de 10 zile, un bun găsit constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut