Zălăuanul Marc Mitrașcă, finalist la Next Star

Sfârșitul de săptămână vine cu emoții mari pentru puștiul-geniu al muzicii. Zălăuanul Marc Mitrașcă, în vârstă de 13 ani, este finalist într-o competiție muzicală televizată pentru copii, difuzată de un post național de televiziune.

Artistul participă la finala Next Star, sâmbătă, 17 iulie, alături de alți 7 mici finaliști. Au fost 8 ediții în sezonul 10, 8 ediții cu câte 8 copii participanți, iar câștigătorii din fiecare ediție s-au calificat în Marea Finală a sezonului 10.

Marc a participat la numeroase competiții muzicale, multe dintre ele internaționale, finalizate cu premii și diplome, însă de fiecare dată pune suflet în ceea ce face, pentru că muzica este viața lui, iar emoțiile se răsfrâng în prestațiile sale, de fiecare dată.

Performanțele muzicale vor fi jurizate de către Loredana Groza, Ștefan Bănică și Dorian Popa. Competiția este prezentată de Dan Negru, iar în culise va fi prezent Șerban Copoț. Fiecare copil va avea momentul lui. Vor trece mai departe, către votul publicului, doar finaliștii care obțin 3 de Da din partea juraților. Publicul decide marele câștigător.

Familia va fi lângă micul artist, în culisele competiției, alături de profesoara de suflet, doamna Rada Stan.

Așadar, sălăjenii sunt invitați să fie alături de Marc Mitrașcă, prin intermediul ecranului de televiziune, și să îl susțină prin voturi, pentru a reuși să câștige marele trofeu Next Star.

2 thoughts on “Zălăuanul Marc Mitrașcă, finalist la Next Star

  1. Mult succes Marc! Cei de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu”, profesori și elevi, suntem alături de tine, te susținem, te încurajăm și suntem convinși că din nou o să reprezinți Sălajul cu cinste!

  2. E foarte bine Iulianaca ca-l incurajezi. Cat despre scoala de care vorbeai, nu cred ca are nici un merit privind acel copil, si nu era cazul sa fie amintita. Este evident ca acolo, accentul nu se pune pe elev, ci pe scaunele celor angajati si a conducerii care trebuie sa fie cat mai caldute si moi.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.