Zalauanul Ioan Onicas a fost observatorul meciului dintre Craiova si CFR Cluj

Zalauanul Ioan Onicas  a fost observatorul meciului dintre Craiova si CFR Cluj

Fostul arbitru FIFA, Ioan Onicas, devenit intre timp presedintele Federatiei Nationale de Minifotbal, a fost delegat sambata la derby-ul din Liga I la fotbal dintre Universitatea Craiova si CFR Cluj. 

rn

Meciul a fost unul cu o miza imensa, deoarece, cu o victorie, echipa din Cluj se putea distanta in fruntea clsamentului din Liga I. Meciul s-a termiant insa 0 – 0, iar Craiova ramane si ea in carti pentru a deveni campioana, alaturi de CFR Cluj si FCSB.
Ioan Onicas a fost un arbitru de renume international. A arbitrat in peste 500 de partide in cei 24 de ani de activitate. S-a retras din arbitraj in anul 2011.
Pe plan intern, Onicas a fost delegat la doua finale ale Cupei României, dar si la nenumarate derby-uri de traditie ale primei ligi dintre Steaua si Dinamo.
La nivel international, asistentul salajean a fost delegat, în anul 2000, la finala Campionatului European de juniori Under 18, Franta – Ucraina.
“n perioada 2001 – 2011, Ioan Onicas s-a clasat de patru ori pe podiumul celor mai buni asistenti din Romania: locul 2 în anii 2001, 2002 si 2003 si locul 3 în anul 2009.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *