septembrie 28, 2022

Zălăuanul Horațiu-Lucian Cosma a fost demis de la Ministerul Transporturilor

Premierul liberal Florin Cîțu a demis toți secretarii de stat din ministere care au fost propuși de către USRPlus. Printre aceștia se află și zălăuanul Horațiu-Lucian Cosma, deja fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

”DECIZIE privind eliberarea domnului Horațiu-Lucian Cosma din funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. În temeiul art. 29 și al art. 31 lit. d) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie. Articol unic. — La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Horațiu Lucian Cosma se eliberează din funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. PRIM-MINISTRU FLORIN-VASILE CÎȚU”, se arată în documentul publicat de Monitorul Oficial.

2 thoughts on “Zălăuanul Horațiu-Lucian Cosma a fost demis de la Ministerul Transporturilor

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.