Zălăuanul Horațiu Cosma, numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor

17
4697

Zălăuanul Horațiu Cosma a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Aceasta este prima numire pe care o face ministrul Cătălin Drulă de la preluarea mandatului. Zălăuanul va avea atribuții în domeniul rutier.

Horatiu Cosma este inginer software, absolvent al Universității Tehnice Cluj-Napoca, olimpic internațional la matematică. Acesta s-a alăturat Asociației Pro Infrastructură în 2014, în 2016 a activat în calitate de consilier în Cancelaria premierului Dacian Cioloș și în ultimii 4 ani a fost consilier parlamentar cu atribuții legate de comisia de Transporturi.

„Numirea colegului nostru în funcția de secretar de stat în Ministerului Transporturilor este, fără îndoială, o veste bună pentru noi, pentru Zalău și pentru județul Sălaj.Ne bucură faptul că va activa în echipa ministrului Cătălin Drulă un om cu o expertiză tehnică deosebită și îl asigurăm pe Horațiu că va avea parte de întreg sprijinul nostru.Horațiu a fost colegul implicat și care ne-a ajutat întotdeauna pe orice problemă legată de infrastructura județului nostru, iar numirea lui, un adevărat profesionist, în Ministerul Transporturilor este o dovadă că la acest minister se construiește o echipă formată din oameni profesioniști și dedicați dar și că investițiile în infrastructura județului nostru vor continua într-un ritm alert”, spun colegii săi din Alianța USR-PLUS Sălaj.

„Horațiu este un profesionist desăvârșit și cu siguranță va aduce un plus de valoare în Ministerul Transporturilor. Proiectele de dezvoltare a infrastructurii rutiere din județul Sălaj vor continua o dată cu numirea lui în această poziție. România se poate dezvolta doar cu oameni onești, competenți și dedicați!”, afirmă Cosmin Cristian Viașu, senator USR-PLUS de Sălaj.

„Astăzi am făcut prima numire de secretar de stat, pe Horațiu Cosma, care se va ocupa de domeniul rutier. (…) Horațiu este omul pe care îl poți trezi la trei noaptea să îți spună stadiul oricărei autostrăzi, pozițiile kilometrice, soluțiile tehnice, blocajele birocratice care trebuie rezolvate, stadiul plăților, al exproprierilor și tot ce ține de domeniul investițiilor mari publice”, a declarat ministrul Cătălin Drulă.

17 COMENTARII

 1. Felicitari, Horatiu Cosma! Speram ca venit vremea oamenilor valorosi si capabili, ca a trecut vremea oamenilor incompetenti si profitori.
  Tara are nevoie de tineri capabili ca Hoartiu, foarte bun la invatatura, in gimnaziu, la liceu, la facultate, onest si educat, dintr-o familie de dascali respectata in oras.
  Succes, Horatiu! Speram ca voi tinerii sa schimbati tara asta!

 2. Felicitari, Horatiu Cosma! Speram ca a venit vremea oamenilor valorosi si capabili, ca a trecut vremea oamenilor incompetenti si profitori.
  Tara are nevoie de tineri capabili ca Hoartiu, foarte bun la invatatura, in gimnaziu, la liceu, la facultate, onest si educat, dintr-o familie de dascali respectata in oras.
  Succes, Horatiu! Speram ca voi, tinerii, sa schimbati tara asta!

 3. Am dorit la conducere tineri capabili si patrioti, care sa respecte legile fara sa se ingrijeasca mai mult de felul in care se vor inbogatii.
  Sa speram ca va fi capabil, eficient si cinstit.
  Sa-i uram succes si sa speram ca va duce mai departe mostenirea lasata de Bode , va contracta si tronsoanele ramase din autostrada Transilvania si va urmari indeaproape executarea lucrarilor atat la acestea cat si la centura Zalaului.
  Doamne ajuta

 4. Ioan Delu te-as invita sa-l cunosti pe baiat, sa te informezi de la fostii lui profesori sau colegi ce calitati are, nu arunca cu vorbe asa ca toti fitecine! Ce-i daca era cel mai vocal la Cluj, nu stiu cand? Este tanar, este democratie, tanarul crede in ceva. Voiai sa ramai cu Pop Militianul care nu-i „vocal” (ca-i altfel), cu Cota Dana care-i „vocala” la banul public etc.? Vezi ca se schimba vremurile. Ti-ai dori si mi-as dori sa am un copil ca Horatiu Cosma.

 5. Doar nu cred ca va doriti din nou incapabili si ticalosi. Au trecut vremurile (sper) cu Pop Militianul si Dana Cota Puscariasa!
  Dati crezare tinerilor competenti care isi doresc un viitor al lor. Dati-i la o parte pe (neo) comunisti!

 6. De ce imi stergeti mesajele? Ce am comentat gresit? Da, ne dorim oameni noi, tineri si capabili in locurile lor de munca. Trebuie sa ne descotorisim de ticalosi si profitori. Nu mai dau nume daca asta nu place. OK?

 7. Salajeni carcotasi.Aveti un om valoros in guvern care poate ajuta mult judetul,si acum unii incearca sa-l desfiinteze.
  Ati stat cu Marc la CJ 20 de ani pînă ati ajuns ultimii din Ardeal si totul a fost OK .
  Sunteti tare ciudati.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.