Cu experiență vastă ca fotbalist în Liga I, la echipele Poli Iași, Sepsi Sfântu Gheorghe, FC Botoșani, Poli Timișoara și Armătura Zalău, Gabriel Cristian Vașvari va face parte din familia SCM Zalău.

S-a întors la Zalău și a fost cooptat în echipa de conducere a Sport Club Municipal Zalău, unde va putea să-și pună experiența și profesionalismul în slujba sportului și performanței echipei locale.

”Vașvari va ocupa funcția de director sportiv. Profesionalismul de care a dat dovadă în cei peste 10 ani de Liga 1 și experiența dobândită în tot acest timp va aduce un plus valoare secției de fotbal și nu numai. Succes, Gabi Vașvari în noua postură!”, spun reprezentanții SCM Zalău.

Noul oficial al SCM Zalău se declară dornic de a face performanță din noua sa postură și promite ca, alături de stafful tehnic și de întreaga echipă a clubului, să aducă bucurie suporterilor.

”M-am întors acasă cu inima deschisă și dornic de a face performanță. Este o postură nouă pentru mine în care voi pune în practică experiența dobândită de-a lungul anilor. Cu siguranță nu va fi ușor, însă alături de conducerea clubului și stafful tehnic vom încerca să luăm cele mai bune decizii pentru a aduce bucurie în rândul suporterilor”, a declarat Gabi Vașvari.

Gabriel Cristian Vașvari este născut la Zalău, în 1986, are 1,78 m înălțime și a evoluat ca mjlocaș defensiv la echipele cu care a colaborat.

Cea mai mare cotă pe piața transferurilor a avut-o în 2014, de 850 de mii de euro, pe vremea când evolua la FC Botoșani.