Zălăuanul care și-a omorât soția, arestat preventiv

Zălăuanul care și-a omorât soția, arestat preventiv

Zălăuanul care și-a omorât soția în noaptea de sâmbătă spre duminică, apoi s-a predat polițiștilor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat de omor asupra unui membru de familie.

Potrivit procurorilor, în data de 1 octombrie, la ora 01.40 noaptea, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi și a unui conflict spontan izbucnit între soți, bărbatul O.S.V. a strangulat-o pe soția sa cu un colier din plastic, în dormitorul locuinței lor. Leziunile traumatice au dus la decesul victimei.

Din concluziile preliminare ale medicilor legiști, rezultă faptul că moartea victimei a fost violentă și s-a datorat asfixiei mecanice prin strangulare. “Leziunile traumatice constatate la necropsie s-au putut produce prin comprimarea gâtului cu un colier circular de plastic cu acțiune autoblocantă, posibil corp delict pus la dispoziție. Între leziunile traumatice constatate la necropsie și deces există legătură directă de cauzalitate”, precizează anchetatorii.

În aceeași zi, s-a dispus reținerea inculpatului O. Sorin Vasile pentru 24 de ore, apoi prezentarea lui în fața judecătoruui, cu propunere de arestare preventivă. Tribunalul Sălaj a admis solicitarea procurorilor, astfel că bărbatul va sta următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.

Soții O. erau căsătoriți de mai mulți ani și au împreună doi copii, unul de 18, altul de 10 ani.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *