septembrie 30, 2022

Zalauanul Alexandru Baican face saltul în Liga a II-a!

Dupa ce în ultimul sezon a fost în lotul campioanei CFR Cluj, dar a evoluat doar pentru echipa secunda în Liga a III-a, din aceast vara, fundasul lansat în fotbalul mare de CS Viitorul Zalau va putea fi vazut în liga secunda, la Luceafarul Oradea

rn

Alexandru Baican (n. 15.09.1998) este un alt jucator zalauan care a învatat tainele fotbalului la CS Viitorul Zalau, sub îndrumarea lui Daniel Sabou si care la nici 20 de ani a ajuns în ligile superioare ale fotbalului românesc.
Dupa ce a plecat de la CS Viitorul, Baican a evoluat ani buni pentru juniorii de la Universitatea Cluj, însa pasul spre o echipa de seniori l-a facut la Unirea Jucu, cu care a evoluat în Liga a III-a.
În vara anului trecut, fundasul a ajuns în curtea lui CFR Cluj si s-a antrenat de mai multe ori cu prima echipa, sub comanda lui Dan Petrescu, dar a evoluat doar pentru formatia secunda, tot în Liga a III-a.
Din sezonul 2018 – 2019, Alexandru Baican va face saltul în Liga a II-a, urmând sa evolueze la Luceafarul Oradea, formatie cu care a semnat un contract valabil pentru o perioada de 3 ani de zile.
“Chiar daca la CFR Cluj m-am antrenat cu prima echipa, am jucat doar la formatia secunda. Am decis sa vin la Luceafarul Oradea, pentru ca este un alt nivel fata de Liga a III-a. Am ales sa vin aici pentru ca sunt conditii foarte bune, avem o echipa tânara si în plus sunt si mai aproape de casa. Avem în lot si jucatori cu experienta si suntem optimisti înaintea startului de campionat”, ne-a declarat Alexandru Baican.
Sp precizam faptul ca, în aceasta vara, tânarul fotbalist s-a aflat în discutii si cu Astra Giurgiu.
“Nu mi-au placut conditiile de la Astra si am decis sa vin la Luceafarul, unde am mai multe sanse sa joc”, a mai spus fjucatorul în vârsta de 19 ani.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.