Zalauanii si-au asigurat locul IV

Sub privirile unei sali pline pana la refuz, formatia antrenata de Dragan Djordjevic si Aurel Vlaicu, a obtinut sambata, la Zalau, a saptea victorie consecutiva din acest an, in fata echipei Explorari Baia Mare, cu scorul de 3-0 (25-20, 26-24, 25-18), la capatul unui joc dominat clar de zalauani. Partida a contat pentru etapa a XX-a a Diviziei A1 la volei masculin.
Partida de sambata a inceput cu un prim punct castigat de Remat, la capatul unui atac foarte bun a lui Gontariu, dupa care la primul timp tehnic de odihna, Remat are un avantaj de doua puncte, 8-6. Din acest moment, echipele merg cap la cap pana la 14-14, cand Ciortea si Despotovski reusesc un blocaj excelent, coroborat cu un atac gresit al baimarenilor, iar tabela de marcaj arata 16-14 pentru Remat. Primul set a fost castigat de zalauani, cu 25-20, dupa un blocaj reusit de Gontariu si Alexic.
In al doilea set, voleibalistii zalauani incep ca din tun si la primul timp tehnic de odihna, Gontariu si compania aveau un avantaj de 7 puncte, 8-1. Urmeaza o perioada buna pentru baimareni reusind 11 puncte fata de 8 ale Rematului, iar diferenta de 7 puncte a scazut la 4, 16-12. Setul a fost castigat in final de zalauani, cu 26-24.
Setul trei are aceeasi soarta ca si primele doua, fiind adjudecat de Remat, cu scorul de 25-18. In urma acestei victorii, voleibalistii zalauani isi consolideaza locul IV in clasament. Dragan Djordjevic si Aurel Vlaicu au trimis in teren urmatorul sextet: Ciortea, Despotovski, Sanjberger, care merita evidentieri pentru reusitele din atac in momentele cheie ale partidei, Dacovic, Alexic, Gontariu si Maries-libero. Au mai evoluat Milcov si Todoran.
In penultima etapa a Diviziei A1, voleibalistii zalauani se vor deplasa la Cluj, pentru a disputa partida cu Universitatea, al carei antrenor este Danut Ciontos, fost jucator si antrenor la Remat.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *