Zalauanii s-au intors victoriosi de la Cluj

U Cluj – Remat Zalau 2-3 (19-25, 20-25, 27-25, 25-23, 14-16)
Sambata, voleibalistii de la Remat Zalau au intalnit in deplasare echipa U Cluj, in cadrul celei de-a doua etape a campionatului 2009-2010. Meciul, deosebit de tensionat, s-a incheiat cu victoria oaspetilor. Zalauanii au castigat primele doua seturi si au cedat in finalul celui de-al treilea set. A urmat setul patru, care a tras din nou balanta de partea clujenilor, insa, in final, in al cincilea set, zalauanii au pus piciorul in prag. Pentru Remat au intrat pe teren Iosifov, Pascan, Ciortea, Afloarei, Lamb, Borota, Feher, Maries si pentru cateva minute si Gavrilovic.
Set 1: Debutul pe tabela de marcaj l-au avut clujenii, dar numai pentru scurt timp. Jucatorii de la Remat au profitat de mai multe greseli ale gazdelor si s-au distantat de la al doilea punct, pana la al saselea (2-6). Blocajul bun al Rematului si interventiile lui Ciortea si Lamb au contribuit ca scorul sa fie in favoarea noastra 9-14, 12-19, pentru ca in final, dupa doua greseli, clujenii sa cedeze la 19-25.
Set 2: Din nou clujenii puncteaza primii, dar de data aceasta ei vor domina inceputul de set. Un joc excelent al lui Borota si Afloarei aduc egalitate la 7-7, moment de la care clujenii cedeaza. Zalauanii fac dovada unui blocaj reusit, la care un aport deosebit si-a adus si Iosifov. De remarcat atacurile lui Ciortea si Pascan.
Set 3: Din nou incep cu dreptul clujenii. Ne distantam pana la 5-8, de unde treptat pierdem avantajul pana la 14-14. In ciuda eforturilor lui Pascan si Iosifov, nu reusim decat sa ne tinem la egalitate sau la un punct diferenta. Emotiile au fost mari la 25-25, insa gazdele au avut intaietate (27-25)
Set 4: A fost dominat de clujeni. Pret de cateva minute, ca solutie salvatoare, aleasa de Dragan Djordjevic, a fost introducerea pe teren a lui Gavrilovic (accidentat la Botosani). Evolutia sa a fost de bun augur atat pentru scor cat si pentru moralul coechipierilor sai. Cu toate acestea clujenii s-au impus in final cu 25-23.
Set 5: Desi au inceput cu stangul, voleibalistii de la Remat si-au revenit. S-au tinut aproape de clujeni pana la 6-7, cand au luat-o la picior, devansand gazdele. Au dat emotii fanilor zalauani 13-13, 13-14, 14-14, 14-15, ca in final Remat sa castige cu 14-16 si 2-3 la seturi.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *