Remat Zalau a obtinut, sambata, in Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj, a opta victorie din acest an, in fata echipei locale „U”, cu scorul de 3-2 (21-25, 21-25, 25-22, 25-21, 12-15), intr-o partida din etapa a XXI-a a Diviziei A1 la volei masculin.
Partida a inceput cu un prim set castigat de Remat, la mare lupta, cu scorul de 25-21. Setul doi are aceeasi soarta ca si primul, zalauanii s-au impus cu acelasi scor, 25-21. Conducand cu 2-0 la seturi, in setul trei zalauanii intra pe teren foarte dezorientati si pierd acest set cu 25-22. Clujenii au restabilit egalitatea la seturi, in setul patru, pe care l-au castigat fara prea multe probleme, cu 25-21. In tie-break s-a mers cap la cap pana cand arbitrii au acordat salajenilor o minge discutabila, iar Remat a castigat ultimul set, cu 15-12.
Dupa terminarea partidei, oficialii clujenii au criticat, maniera de arbitraj al arbitrului Angelus Cotoanta, spunand ca formatia antrenata de Dragan Djordjevic si Aurel Vlaicu a fost avantajata in repetate randuri. Angelus Cotoanta este unul dintre cei mai buni arbitri din tara in acest moment.
In ultima etapa a Diviziai A1, Volei Club Municipal Remat Zalau, primeste vizita formatiei Torpi Targu Mures, dupa care voleibalistii zalauani se vor pregati de play-off. La formatia din Targu Mures evolueaza doi voleibalisti care au facut parte din lotul Rematului, este vorba despre Andrei Stoian, ridicator si Cristian Pop, tragator secund.