Zalauanii s-au impus in derby-ul Ardealului

Zalauanii s-au impus in derby-ul Ardealului

Remat Zalau a obtinut, sambata, in Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj, a opta victorie din acest an, in fata echipei locale “U”, cu scorul de 3-2 (21-25, 21-25, 25-22, 25-21, 12-15), intr-o partida din etapa a XXI-a a Diviziei A1 la volei masculin.
Partida a inceput cu un prim set castigat de Remat, la mare lupta, cu scorul de 25-21. Setul doi are aceeasi soarta ca si primul, zalauanii s-au impus cu acelasi scor, 25-21. Conducand cu 2-0 la seturi, in setul trei zalauanii intra pe teren foarte dezorientati si pierd acest set cu 25-22. Clujenii au restabilit egalitatea la seturi, in setul patru, pe care l-au castigat fara prea multe probleme, cu 25-21. In tie-break s-a mers cap la cap pana cand arbitrii au acordat salajenilor o minge discutabila, iar Remat a castigat ultimul set, cu 15-12.
Dupa terminarea partidei, oficialii clujenii au criticat, maniera de arbitraj al arbitrului Angelus Cotoanta, spunand ca formatia antrenata de Dragan Djordjevic si Aurel Vlaicu a fost avantajata in repetate randuri. Angelus Cotoanta este unul dintre cei mai buni arbitri din tara in acest moment.
In ultima etapa a Diviziai A1, Volei Club Municipal Remat Zalau, primeste vizita formatiei Torpi Targu Mures, dupa care voleibalistii zalauani se vor pregati de play-off. La formatia din Targu Mures evolueaza doi voleibalisti care au facut parte din lotul Rematului, este vorba despre Andrei Stoian, ridicator si Cristian Pop, tragator secund.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *