Dupa ce au luat la rand fortele campionatului si le-au invins (3-0, cu Dinamo, 3-1, cu Steaua, 3-1, cu Constanta), echipa antrenata de Dragan Djordjevic si Aurel Vlaicu, VCM Remat Zalau, primeste sambata, de la ora 17:00, la Sala Sporturilor, din Zalau, vizita formatiei de pe locul doi, LPS Piatra Neamt, intr-o partida din etapa a XVIII-a, a Dviziei A1, la volei masculin. In partida tur, moldovenii s-au impus cu 3-2, dupa ce, la un moment dat, zalauanii au condus cu 2-1 la seturi. In cele din urma „nemtenii” au castigat partida, dar trebuie specificat ca zalauanii au avut o evolutie buna la Piatra Neamt. Datele problemei se schimba acum (zalauanii nu au pierdut nici o partida anul acesta), iar Gontariu si compania urmaresc cea de-a cincea victorie consecutiva.
Aceste victorii au venit si in urma unor transferuri reusite de Remat si care dau satisfactie: Mircea Ciortea s-a integrat foarte bine in echipa, avand un serviciu „fulgerator” si un atac „distrugator”; Vladan Alexic s-a impus si el in prima echipa, avand un joc bun in toate partidele, iar ultimul venit, Sergiu Ilies, nu prea mai are nevoie de prezentare, fiind un jucator exponential in voleiul romanesc.
Inaintea partidei de sambata, formatia de la poalele Mesesului se afla pe locul sase, cu 27 de puncte, iar LPS Piatra Neamt ocupa pozitia secunda, in clasamentul Diviziei A1. Partida de sambata va fi arbitrata de cuplul Cristea/Armeanu.
Programul etapei a XVIII-a, sambata, 14 februarie:
Tomis Constanta-Explorari Baia Mare;
Remat Zalau-LPS Piatra Neamt;
Dinamo Bucuresti-Torpi Targu Mures;
Unirea Dej-Constam Buzau;
„U” Cluj-Steaua Bucuresti, se va disputa vineri, 13 februarie;
Rapid Bucuresti-Stiinta Bacau.
Etapa urmatoare se va desfasura sambata, 21 februarie, dupa programul:
Explorari Baia Mare-LPS Piatra Neamt;
Rapid Bucuresti-Remat Zalau;
Stiinta Bacau-„U” Cluj;
Constam Buzau-Dinamo Bucuresti;
Steaua Bucuresti-Unirea Dej;
Torpi Targu Mures-Tomis Constanta