Zalauanii nu vor mai chefui noaptea

Zalauanii nu vor mai chefui noaptea

Cantecele populare si manelele nu vor mai rasuna din 1 ianuarie 2010 in restaurantele si pensiunile din municipiul Zalau, dupa ora 23,00
Traditionalele petreceri de nunta care adesea se incheiau doar la primele ore ale diminetii vor deveni o amintire in municipiul Zalau. Consilierii locali au aprobat, ieri, in unanimitate, un proiect de hotarare prin care se stabileste ca programul de functionare pentru toate unitatile de alimentatie publica – (restaurante, cantine, pensiuni etc.) care organizeaza mese festive sa se incadreze, de luni pana duminica, intre orele 7,00 – 23,00.
Proiectul a fost propus de consilierii Eugen Pop, Calin Bagarean si Alexandru Vale, care specifica in nota de fundamentare ca o asemenea masura a fost luata chiar la propunerea zalauanilor, care se plangeau de neplacerile create de aceste petreceri zgomotoase. “Cu ocazia intalnirilor organizate cu cetatenii municipiului si din audientele acordate acestora am sesizat nemultumirea generala fata de programul de functionare al unitatilor de alimentatie publica si al structurilor de primire turistice care organizeaza sau gazduiesc mese festive, nunti si botezuri, pe timpul noptii, creand astfel un disconfort cetatenilor”, se precizeaza in nota de fundamentare.
Demersul celor trei consilieri a avut succes, iar initiativa lor a devenit “lege” prin aprobarea colegilor din consiliu, astfel ca incepand din luna ianuarie 2010 bairamurile pe timp de noapte vor avea “Interzis!” in Zalau, in caz contrar patronii localurilor riscand amenzi sau chiar suspendarea activitatii.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *