Zălăuanii își pot plăti taxele și impozitele din 11 ianuarie

3
248

Primăria Municipiului Zalău anunţă contribuabilii persoane fizice şi persoane juridice că în anul 2021 activitatea de încasare a impozitelor şi taxelor locale cu debit (impozite/taxe pe clădiri, impozite/taxe pe teren, impozite pe mijloacele de transport, taxe reclamă şi publicitate, etc.) va începe în data de 11 ianuarie 2021, iar amenzile, taxele pentru eliberarea sau preschimbarea actelor de identitate și alte taxe fără debit se vor încasa începând cu data de 4 ianuarie 2021.

3 COMENTARII

  1. Azi 30.12.2020 , brantner, n-a ridicat nici jumatate gunoiul de pe strada Cetatii din cauza orei matinale in jurul orei 8. Eu si vecinii mei am stat la poarta ca sa-l ridice la intoarcere , iar soferul a trecut cu 70-80 la ora si nici nu s-a uitat la noi si totul pe banii nostri.Problema e sa stim si noi cu aproximatie ora cand se ridica gunoiu deoarece vântul puternic le rastoarna ,iar ei nu-l strâng , tot noi trebuie sa-l strangem, de cateva ori pana vin ei , deobicei in jurul orelor 13-14.D-le primar, ce este greu sa se faca o programare , pe strazi, PENTRU CEI DE LA BRANTNER?

  2. Nu are nimic de a face gunoiul tău cu articolul! Chiar nu pricepi? Tara arde și ….ți-e îți arde de gunoi! Sunt in orașul nostru și in tara asta probleme mult mai spinoase! Vezi( deficitul bugetar, poluarea, Sibișteanu stratului de ozon, intrarea in senghen, pensii, salarii, alocații și nu in ultimul rând …covidul) Așa ca nu mai face atâta ….gunoi!!!

  3. De la o banca din centrul orasului au plecat 4 oameni in pensie si au angajat 2. Doar doi. Nr bugetarilor a crescut , in 2020, cu 20.000, nr angajatilor din privat a scazut cu sute de mii. Daca cei 20000 angajati la stat reprezinta personal esential covid, va rog sa ignorati acest comentariu. Daca nu, poftiti la primarie cu banii pt impozite,bugetul e gol.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.