Zalauanii intalnesc una dintre codasele clasamentului

FC Zalau-FC Bihor II
Dupa o serie de rezultate negative, echipa antrenata de Marius Pasca si Cristi Oros, va primi vizita formatiei FC Bihor II, intr-o partida din cadrul etapei a XXXII-a, a Ligii a III-a, Seria a VI-a, la fotbal. Partida de azi va avea loc pe Stadionul Municipal, cu incepere de la ora 18:00.
Cu doar un punct in ultimele doua jocuri, zalauanii nu se gandesc decat sa castige cele trei puncte puse in joc. Insa cu siguranta ca vor avea un joc foarte greu, avand in vedere ca bihorenii vin la Zalau, de pe un loc retrogradabil si au mare nevoie de puncte pentru a mai spera sa mai evolueze in Liga a III-a.
Partida va fi arbitrata de o brigada din Baia Mare, condusa la centru de Danut Maghiar, care va fi ajutat la cele doua linii de Marius Maghiar si Andrea Erdokozi. Rezerva va fi baimareanul Marius Barbus, iar observator din partea Federatiei Romane de Fotbal a fost delegat Iulian Spataru din Timisoara.
Inaintea jocului, FC Zalau se afla pe pozitia a opta, cu 44 de puncte, in timp ce FC Bihor II ocupa locul al saisprezecelea, cu 32 de puncte.
In etapa viitoare, FC Zalau se va deplasa la FC Cisnadie.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *