Zalauanii intalnesc liderul seriei

FC Zalau va intalni, in aceasta dupa-amiaza, la Zalau, pe FC Baia Mare, liderul seriei a VI-a, intr-o partida din etapa a XXII-a, a Ligii a III-a la fotbal. Meciul va incepe la ora 15:00 si se va desfasura pe Stadionul Municipal.
Marius Pasca vrea cu orice pret victoria in aceasta partida, dar este constient ca va fi o partida dificila, formatia baimareana neinregistrand nici o infrangere in acest sezon. “Va fi un meci dificil, cu siguranta, intalnim liderul seriei, dar trebuie sa invingem cu orice pret. Avem puterea sa-i administram prima infrangere din actualul sezon”, a declarat Marius Pasca, antrenorul zalauanilor. Fostul jucator al formatiei Armatura Zalau nu se va putea baza pe serviciile lui Gabriel Craciun, fiind accidentat. In tur, la Baia Mare, formatia de la poalele Mesesului a pierdut, cu scorul de 0-1. Inaintea partidei, FC Zalau ocupa locul noua, cu 31 de puncte, avand un joc mai putin disputat, iar FC Baia Mare este liderul Ligii a III-a, Seria a VI-a.
Partida din aceasta dupa-amiaza va fi arbitrata de o brigada condusa de Constantin Stamatoiu, ajutat la cele doua margini de Emil Cristea si Alina Mihoc, toti din Arad. Rezerva a fost delegat Gabor Biro, tot din Arad, iar ca observator din partea Federatiei Romane de Fotbal a fost delegat Ioan Valentin Igna, din Timisoara.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *