Formatia din Deva are nevoie de cel putin un punct din confruntarea cu HC Zalau pentru a nu retrograda
In etapa a XXVI-a, ultima a Ligii Nationale, la handbal feminin, echipa antrenata de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu se va deplasa la Deva, pentru confruntarea cu formatia Cetate din localitate. Gruparea patronata de Marian Munteanu are mare nevoie, in confruntarea cu zalauancele de un rezultat pozitiv, respectiv de o victorie sau un egal, pentru a se salva de la retrogradare. In acest moment, Florentina Cartas si compania au un avans de doar doua puncte, fata de CSM Ploiesti, echipa aflata pe loc retrogradabil.
Pentru HC Zalau, acest meci va fi ca oricare altul. Coadalata si compania se vor prezenta la Deva cu obiectivul indeplinit si vor incerca sa puna mana pe cele doua puncte sau macar pe un punct. „Ca si in celelalte 25 de etape ale campionatului, vom merge sa castigam, dar si un punct ar fi foarte bun pentru ca ne-am asigura locul 8 in clasament. Sigur va fi un meci greu. Devencele au nevoie de un rezultat pozitiv, pentru a se salva de la retrogradare, dar noi mizam pe jocul nostru si pe dorinta de a sterge infrangerea din tur. In tribune va fi o atmosfera incendiara, dar noi suntem obisnuiti cu acest lucru”, a declarat Gheorghe Tadici, managerul general al formatiei de la poalele Mesesului.
Etapa a XXVI-a, ultima a campionatului, se va desfasura sambata, 16 mai, de la ora 11:00, dupa programul:
Rulmentul Urban Brasov-HCM Hidroconcas Buzau;
CSM Ploiesti-Universitatea Jolidon Cluj;
CSM CETATE DEVA-HC ZALAU;
Tomis Constanta-KZN Slatina;
HC Dunarea Braila-Rapid CFR Bucuresti;
Oltchim Ramnicu Valcea-HC Otelul Galati va incepe de la ora 12:00 si va fi transmis in direct de Sport.ro;
HCM Stiinta Baia Mare-HCM Roman.
Clasament golgetere Trofeul „Simona Arghir Sandu”
1. Ada Moldovan, HC Dunarea Braila, 229 goluri; 2. Andreea Cruceanu, Rapid Bucuresti, 193; 3. Florentina Cartas, Cetate Deva, 190; 4. Ionela Stanca, Rulmentul Brasov, 174; 5. Mihaela Ani, Jolidon Cluj, 166; 6. ADRIANA HOLHOS, HC Zalau, 154; 7. Corina Demeterca, HCM Roman, 151; 8. Barbosa Cabral, Rulmentu Urban Brasov, 143, 9. Catalina Cioaric, HC Otelul Galati, 143; 10. Melinda Geiger, HCM Stiinta Baia Mare, 142.